NE PROPUSTITE

Za Dan pobjede imamo sjajan koncert

ritn by: I.F. | 09.05.2020.
NE PROPUSTITE: Za Dan pobjede imamo sjajan koncert
Odličan potez povukli su naši prijatelji, ekipa s Radija 808 i iz Pozitivnog ritma. Naime, danas od 17:30 pokreću historijski stream koncerta kojeg su uspjeli organizirati u ovo nezahvalno vrijeme epidemije koronavirusa. Koncert su prigodno nazvali „Dan pobjede“, s obzirom da je danas Dan pobjede nad fašizmom. U 18 sati nastupa Darko Rundek, kojeg, sigurni smo, nema potrebe dodatno najavljivati. Od 20:20 Max Juričić, koji se proslavio s Azrom, Le cinema, Filmom, Vješticama i Šo!mazgoonom, pokazat će vam što već dvije godine radi sa svojim novim bendom Plesač sporog stepa, koji je, kako to sam kaže, svojevrsni nastavak koncepta zvuka koji je radio u Ljetnom kinu s Vladom Divljanom. A tu su i Sara Renar, Šumski, Kozmodrum, Anja G i Dr.Obi, ZMaJ i Koolade.

Odličan potez povukli su naši prijatelji, ekipa s Radija 808 i iz Pozitivnog ritma. Naime, danas od 17:30 pokreću historijski stream koncerta kojeg su uspjeli organizirati u ovo nezahvalno vrijeme epidemije koronavirusa. Koncert su prigodno nazvali „Dan pobjede“, s obzirom da je danas Dan pobjede nad fašizmom.

Stream počinje, kako smo već rekli, u 17:30 iz HUB-a385, a pratiti ga možete putem internetskeFacebook stranice Radija 808. Kad ste već tamo, lajkajte tu stranicu, jer Radio 808 i inače radi sjajne stvari. U koncert će vas od 17:40 uvesti „voditeljski“ dvojac, Nora Krstulović i Goran Pirš Piro, kojeg mnogi pamte kao najistaknutijeg člana kultne „Zločeste djece“. 

Od 18 sati nastupa Darko Rundek, kojeg, sigurni smo, nema potrebe dodatno najavljivati. Nakon Rundeka slijedi zagrebački dub reggae tandem, Anja G i Dr.Obi, a potom i ZMaJ, četveročlani eksperimentalni rock sastav iz Virovitice. Od 19:35 vidjet ćete Matka Šašeka, poznatijeg kao Koolade, inače slavnog producenta. 

Od 20:20 Max Juričić, koji se proslavio s Azrom, Le cinema, Filmom, Vješticama i Šo!mazgoonom, pokazat će vam što već dvije godine radi sa svojim novim bendom Plesač sporog stepa, koji je, kako to sam kaže, svojevrsni nastavak koncepta zvuka koji je radio u Ljetnom kinu s Vladom Divljanom.

Online koncert
Ne propustite (FOTO: Radio 808)

Nakon Plesača sporog stepa nastupit će izvrsna Sara Renar koju će na Radio 808 nazvati jednim od „najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji“, a njen muzički stil opisati kao „eksperimentalni / indie / pop“ u kojem se suptilne melodije miješaju s elektroničkim i kazališnim elementima. Pozorni čitatelji Lupige sjetit će se i kako je Sara svojevremeno pisala za našu stranicu

Koncert zaključuju Kozmodrum i legendarni Šumski, sve do gašenja ovog historijskog streama negdje oko ponoći. Stoga ukoliko ne znate gdje i što danas, toplo preporučamo stream Radija 808 i Pozitivnog ritma

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Radio 808

 

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

  09.04.2024.

  Lana Bobić

  POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

 2. SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

  02.04.2024.

  Bojan Tončić

  SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

 3. IZ PRVE RUKE: Šta sve naučite o BiH kada počnete da slušate ploče?

  28.03.2024.

  Srđan Puhalo

  IZ PRVE RUKE: Šta sve naučite o BiH kada počnete da slušate ploče?

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije