NA ZFF-U JEDAN OD NAJBOLJIH SLOVENSKIH FILMOVA

Lupiga poklanja ulaznice za projekciju

ritn by: I.F. | 17.11.2017.
NA ZFF-U JEDAN OD NAJBOLJIH SLOVENSKIH FILMOVA: Lupiga poklanja ulaznice za projekciju
Izvan konkurencije u programu „Ponovno s nama“ Zagreb Film Festivala večeras će u 19:30 sati, u kinu Tuškanac, biti prikazan film „Ivan“, slovenskog redatelja Janeza Burgera čiji je dugometražni prvijenac „U leru“ rušio rekorde gledanosti u slovenskim kinima. Tim povodom Lupiga svojim čitateljima poklanja dva puta po dvije ulaznice za večerašnju projekciju. Radi se o napetoj drami o pogrešnim odlukama i ženi koja pronalazi svoje mjesto u svijetu krojenom po mjeri muškaraca. „Ivan“ je na posljednjem Festivalu slovenskog filma dobio nekoliko priznanja, među kojima i ona za najbolji film, najbolji scenarij i najbolju glavnu glumicu. „Mara je beznadno zaljubljena u Roka, beskrupuloznog biznismena s kojim ima izvanbračno dijete. Kada se nađe pod optužbama za poslovni kriminal, Roka napuste svi prijatelji, te on nagovara Maru da zajedno pobjegnu i prisili je da bira između njega i djeteta“, stoji u festivalskom programu.

Izvan konkurencije u programu „Ponovno s nama“ Zagreb Film Festivala večeras će u 19:30 sati, u kinu Tuškanac, biti prikazan film „Ivan“, slovenskog redatelja Janeza Burgera čiji je dugometražni prvijenac „U leru“ rušio rekorde gledanosti u slovenskim kinima, dok „Ivana“ mnogi proglašavaju najboljim slovenskim filmom u posljednjih nekoliko godina. Tim povodom Lupiga svojim čitateljima poklanja dva puta po dvije ulaznice za večerašnju projekciju. Sve što trebate je poslati svoje kontakt podatke na e-mail urednistvo@lupiga.com. 

Radi se o napetoj drami o pogrešnim odlukama i ženi koja pronalazi svoje mjesto u svijetu krojenom po mjeri muškaraca. „Ivan“ je na posljednjem Festivalu slovenskog filma dobio nekoliko priznanja, među kojima i ona za najbolji film, najbolji scenarij i najbolju glavnu glumicu.

„Mara je beznadno zaljubljena u Roka, beskrupuloznog biznismena s kojim ima izvanbračno dijete. Kada se nađe pod optužbama za poslovni kriminal, Roka napuste svi prijatelji, te on nagovara Maru da zajedno pobjegnu i prisili je da bira između njega i djeteta“, stoji u festivalskom programu kao najva "Ivana" u kojem glume Maruša Majer, Matjaž Tribušon, Nataša Barbara Gračner, Branko Šturbej i Leon Lučev.

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: ZFF

 

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. SHORT STORY SHORT: HDZ nas je naučio da je otpor uzaludan

  03.04.2021.

  Lana Bobić

  SHORT STORY SHORT: HDZ nas je naučio da je otpor uzaludan

 2. DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Kakav je to primjer Zoran Milanović?

  28.03.2021.

  Zdenko Duka

  DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Kakav je to primjer Zoran Milanović?

 3. BURE BARUTA: Put za ilovaču

  24.03.2021.

  Ahmed Burić

  BURE BARUTA: Put za ilovaču

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije