MRLE (LET3) PODRŽAVA LUPIGU

Garantiramo da tijekom snimanja nitko nije ozlijeđen

ritn by: I.F. | 19.01.2018.
MRLE (LET3) PODRŽAVA LUPIGU: Garantiramo da tijekom snimanja nitko nije ozlijeđen
A sada spektakl. Javio nam se Damir Martinović Mrle iz Leta3 i poslao nam svoj video podrške, sve sa scenarijem i kostimografijom. I inače dobro poznat po svojim scenskim nastupima od kojih se svekolikom konzervativcu diže kosa na glavi, Mrle je u samo nekoliko sekundi pred kamerom mobitela s vrlinama profesionalnog glumca uspio održati pravi mali performans. Izgleda i zvuči bolno, ali Mrle nam garantira kako tijekom snimanja nitko od statista nije ozlijeđen, a podrška Lupigi je ipak isporučena. Iako izgleda da su pale i suze, Mrle nam jamči da nitko tijekom snimanja nije zaplakao. “Ne budi pička, svi smo mi Lupiga“, poručuje u svom videu podrške Mrle na posljednji dan Lupigine crowdfunding kampanje. Prilika je ovo da mu se još jednom zahvalimo na podršci, kao i na ustupljenoj muzici za drugi Lupigin spot u ovoj kampanji (pogledaj gore). Lupiga nema pare, al' ima drugare! Hvala vam!

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

A sada spektakl. Javio nam se Damir Martinović Mrle iz Leta3 i poslao nam svoj video podrške, sve sa scenarijem i kostimografijom. I inače dobro poznat po svojim scenskim nastupima od kojih se svekolikom konzervativcu diže kosa na glavi, Mrle je u samo nekoliko sekundi pred kamerom mobitela s vrlinama profesionalnog glumca uspio održati pravi mali performans

Izgleda i zvuči bolno, ali Mrle nam garantira kako tijekom snimanja nitko od statista nije ozlijeđen, a podrška Lupigi je ipak isporučena. Iako izgleda da su pale i suze, Mrle nam jamči da nitko tijekom snimanja nije zaplakao.

“Ne budi pička, svi smo mi Lupiga“, poručuje u svom videu podrške Mrle na posljednji dan Lupigine crowdfunding kampanje. Prilika je ovo da mu se još jednom zahvalimo na podršci, kao i na ustupljenoj muzici za drugi Lupigin spot u ovoj kampanji (pogledaj gore). Lupiga nema pare, al' ima drugare! Hvala vam!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube/Lupiga.Com

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: „Srpski životi su važni???“

  23.06.2020.

  Igor Mandić

  NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: „Srpski životi su važni???“

 2. IZBORNO SILOVANJE: Kasno Križar u parlament stiže

  19.06.2020.

  Nataša Škaričić

  IZBORNO SILOVANJE: Kasno Križar u parlament stiže

 3. OTETO IZ TMINE: Izazov zlikovačkih lista

  18.06.2020.

  Bojan Tončić

  OTETO IZ TMINE: Izazov zlikovačkih lista

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije