NA ZFF-U JEDAN OD NAJBOLJIH SLOVENSKIH FILMOVA

Lupiga poklanja ulaznice za projekciju

ritn by: I.F. | 17.11.2017.
NA ZFF-U JEDAN OD NAJBOLJIH SLOVENSKIH FILMOVA: Lupiga poklanja ulaznice za projekciju
Izvan konkurencije u programu „Ponovno s nama“ Zagreb Film Festivala večeras će u 19:30 sati, u kinu Tuškanac, biti prikazan film „Ivan“, slovenskog redatelja Janeza Burgera čiji je dugometražni prvijenac „U leru“ rušio rekorde gledanosti u slovenskim kinima. Tim povodom Lupiga svojim čitateljima poklanja dva puta po dvije ulaznice za večerašnju projekciju. Radi se o napetoj drami o pogrešnim odlukama i ženi koja pronalazi svoje mjesto u svijetu krojenom po mjeri muškaraca. „Ivan“ je na posljednjem Festivalu slovenskog filma dobio nekoliko priznanja, među kojima i ona za najbolji film, najbolji scenarij i najbolju glavnu glumicu. „Mara je beznadno zaljubljena u Roka, beskrupuloznog biznismena s kojim ima izvanbračno dijete. Kada se nađe pod optužbama za poslovni kriminal, Roka napuste svi prijatelji, te on nagovara Maru da zajedno pobjegnu i prisili je da bira između njega i djeteta“, stoji u festivalskom programu.

Izvan konkurencije u programu „Ponovno s nama“ Zagreb Film Festivala večeras će u 19:30 sati, u kinu Tuškanac, biti prikazan film „Ivan“, slovenskog redatelja Janeza Burgera čiji je dugometražni prvijenac „U leru“ rušio rekorde gledanosti u slovenskim kinima, dok „Ivana“ mnogi proglašavaju najboljim slovenskim filmom u posljednjih nekoliko godina. Tim povodom Lupiga svojim čitateljima poklanja dva puta po dvije ulaznice za večerašnju projekciju. Sve što trebate je poslati svoje kontakt podatke na e-mail urednistvo@lupiga.com. 

Radi se o napetoj drami o pogrešnim odlukama i ženi koja pronalazi svoje mjesto u svijetu krojenom po mjeri muškaraca. „Ivan“ je na posljednjem Festivalu slovenskog filma dobio nekoliko priznanja, među kojima i ona za najbolji film, najbolji scenarij i najbolju glavnu glumicu.

„Mara je beznadno zaljubljena u Roka, beskrupuloznog biznismena s kojim ima izvanbračno dijete. Kada se nađe pod optužbama za poslovni kriminal, Roka napuste svi prijatelji, te on nagovara Maru da zajedno pobjegnu i prisili je da bira između njega i djeteta“, stoji u festivalskom programu kao najva "Ivana" u kojem glume Maruša Majer, Matjaž Tribušon, Nataša Barbara Gračner, Branko Šturbej i Leon Lučev.

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: ZFF

 

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  2. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

  3. SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

    02.04.2024.

    Bojan Tončić

    SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije