IZJAVA TJEDNA

„Mediji pokušavaju srušiti HDZ, a to se vidi jer Banovinu zovu Banija“

ritn by: Lupiga.Com | 12.01.2021.
IZJAVA TJEDNA: „Mediji pokušavaju srušiti HDZ, a to se vidi jer Banovinu zovu Banija“
Tjedan je tek počeo, a mi već imamo izjavu tjedna #banija. Njena autorica je članica Središnjeg odbora HDZ-a i potpredsjednica Europske komisije za demografiju i demokraciju, Dubravka Šuica #banija.„Mediji pokušavaju srušiti HDZ, a to se vidi iz toga što Banovinu zovu Banija“, nepogrešivo je targetirala neprijatelje Šuica na virtualnom sastanku predsjedništva HDZ-a #banija. Kako piše N1, cijeli sastanak prošao je u napadačkom tonu prema medijima, pa je zaključeno da su se mediji udružili s ljevicom i radikalnom desnicom s tvrdnjama kako je država loše reagirala nakon razornog potresa koji je pogodio Baniju #banija. A sve s ciljem kako bi umanjili ulogu vlade u pomoći Baniji te naštetili HDZ-u i vladi #banija. Istovremeno mediji koji pišu/govore Banija mogu se nabrojati na prste #banija. Stoga je nevjerojatno čuti da Banija toliko para uši tankoćutnim HDZ-ovcima koji su se usredotočili da slučaju tko će reći Banovnina, a tko Banija #banija.

Tjedan je tek počeo, a mi već imamo izjavu tjedna #banija. Njena autorica je članica Središnjeg odbora HDZ-a i potpredsjednica Europske komisije za demografiju i demokraciju, Dubravka Šuica #banija.

„Mediji pokušavaju srušiti HDZ, a to se vidi iz toga što Banovinu zovu Banija“, nepogrešivo je targetirala neprijatelje Šuica na virtualnom sastanku predsjedništva HDZ-a #banija. Kako piše N1, cijeli sastanak prošao je u napadačkom tonu prema medijima, pa je zaključeno da su se mediji udružili s ljevicom i radikalnom desnicom s tvrdnjama kako je država loše reagirala nakon razornog potresa koji je pogodio Baniju #banija. A sve s ciljem kako bi umanjili ulogu vlade u pomoći Baniji te naštetili HDZ-u i vladi #banija.

Istovremeno mediji koji pišu/govore Banija mogu se nabrojati na prste #banija. Stoga je nevjerojatno čuti da Banija toliko para uši tankoćutnim HDZ-ovcima koji su se usredotočili da slučaju tko će reći Banovnina, a tko Banija #banija. Ne sumnjamo da članstvo ove stranke sada živi u strahu da im se slučajno ne bi omaknulo Banija #banija. Dok tisuće ljudi nema krova nad glavom, oni raspravljaju o tome tko kaže Banija #banija.

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: HINA/Admir Buljubašić

 

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. ŽENA KAO SVETI INKUBATOR: Institucionalno nasilje Republike Hrvatske

  06.05.2022.

  Lana Bobić

  ŽENA KAO SVETI INKUBATOR: Institucionalno nasilje Republike Hrvatske

 2. UŠUŠKAVANJE U DESNILO: Što je danas nama Gojko Šušak?

  05.05.2022.

  Boris Pavelić

  UŠUŠKAVANJE U DESNILO: Što je danas nama Gojko Šušak?

 3. U SRBIJI NIŠTA NOVO: Dosledno na strani zla

  24.04.2022.

  Dinko Gruhonjić

  U SRBIJI NIŠTA NOVO: Dosledno na strani zla

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije