EKIPA IZ CMS-A PODRŽAVA LUPIGU

„Ima nas koji bi se za vas i sramotili…“

ritn by: I.F. | 20.01.2018.
EKIPA IZ CMS-A PODRŽAVA LUPIGU: „Ima nas koji bi se za vas i sramotili…“
„Ima nas koji bi se za vas i sramotili…“, poruka je u videu podrške koji je Lupigi poslala ekipa iz Centra za mirovne studije. Brojni skoro kao cijela nogometna ekipa odlučili su se upustiti u obradu pjesme „We Didn't Start the Fire“, odnosno Dina Dvornika i Borisa Novkovića „Malo nas je, al' nas ima“. Nabrajajući imena Lupiginih novinarki, novinara, suradnika i suradnica poručili su „CMS vam šalje spot“, a potom udrili pjesmu na veselje i jednoglasno poručili „Malo nas je, al' nas ima. Nije važno Lupiga nam treba svima“. I, tim su se videom, smatraju, pošteno osramotili, dok je nama njihov uradak beskrajno simpatičan, i pri tom su se, naš je dojam, još i propisno zabavili. Ne znamo za njih, ali mi ovaj video nismo mogli prestati gledati.

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Ima nas koji bi se za vas i sramotili…“, poruka je u videu podrške koji je Lupigi poslala ekipa iz Centra za mirovne studije. Brojni skoro kao cijela nogometna ekipa odlučili su se upustiti u obradu pjesme „We Didn't Start the Fire“, odnosno Dina Dvornika i Borisa Novkovića „Malo nas je, al' nas ima“. Nabrajajući imena Lupiginih novinarki, novinara, suradnika i suradnica poručili su „CMS vam šalje spot“, a potom udrili pjesmu na veselje i jednoglasno poručili „Malo nas je, al' nas ima. Nije važno Lupiga nam treba svima“.

I, tim su se videom, smatraju, pošteno osramotili, dok je nama njihov uradak beskrajno simpatičan, i pri tom su se, naš je dojam, još i propisno zabavili. Ne znamo za njih, ali mi ovaj video nismo mogli prestati gledati.

Centar za mirovne studije nevladina je neprofitna organizacija koja promiče nenasilje, ljudska prava i društvenu promjenu povezujući obrazovanje, istraživanje i aktivizam, a djeluje kroz četiri programa - Borba protiv ksenofobije, rasizma i etničkog ekskluzivizma, Ljudska sigurnost, Socio-ekonomska pravda i Transformacija sukoba i afirmacija nenasilja - te nam uistinu laska što je Lupiga dobila njihovu jednoglasnu podršku. Izgleda da nas ima!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

  2. SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

    02.04.2024.

    Bojan Tončić

    SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

  3. IZ PRVE RUKE: Šta sve naučite o BiH kada počnete da slušate ploče?

    28.03.2024.

    Srđan Puhalo

    IZ PRVE RUKE: Šta sve naučite o BiH kada počnete da slušate ploče?

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije