URBAN I TOMAN ZA LUPIGU

Podržimo glas razuma; Izvucimo jedni druge iz ovog blata

ritn by: Lupiga.Com | 27.12.2017.
URBAN I TOMAN ZA LUPIGU: Podržimo glas razuma; Izvucimo jedni druge iz ovog blata
Podrška Lupigi stigla je i iz Rijeke, i to od članova jednog od glazbeno najvažnijih i najinventivnijih bendova u Hrvatskoj. Gitarist Ubran & 4Luka Toman najprije je objasnio zašto poziva na akciju podrške našoj crowdfunding kampanji. "Podržimo Lupigu. Podržimo portal koji je u godinama iza nas postao glas razuma na ovim područjima, u Hrvatskoj i šire. Zahvaljujući neslavnim politikama unazad nekoliko godina doveden je na rub egzistencije", kazao je Toman. Damir Urban je poopćio priču i objasnio kako samo solidarnošću možemo nadići ravnodušnost, besperspektivnost i ograničenja koja nam se nameću. "Svi zajedno smo svjedoci situaciji u kojoj gubimo metar po metar prostora slobode i inače u ovoj zemlji. Tako da, nema druge nego da pomognemo jedni drugima. Neke čarobne ruke i čarobnog štapića neće bit'. Izvucimo jedni druge iz ovog blata kako god znamo i umijemo. Nema druge nego podržimo jedni druge", rekao je Urban.

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

Podrška Lupigi stigla je i iz Rijeke, i to od članova jednog od glazbeno najvažnijih i najinventivnijih bendova u Hrvatskoj. Gitarist Ubran & 4 Luka Toman najprije je objasnio zašto poziva na akciju podrške našoj crowdfunding kampanji.

"Podržimo Lupigu. Podržimo portal koji je u godinama iza nas postao glas razuma na ovim područjima, u Hrvatskoj i šire. Zahvaljujući neslavnim politikama unazad nekoliko godina doveden je na rub egzistencije", kazao je Toman.

Damir Urban je poopćio priču i objasnio kako samo solidarnošću možemo nadići ravnodušnost, besperspektivnost i ograničenja koja nam se nameću

"Svi zajedno smo svjedoci situaciji u kojoj gubimo metar po metar prostora slobode i inače u ovoj zemlji. Tako da, nema druge nego da pomognemo jedni drugima. Neke čarobne ruke i čarobnog štapića neće bit'. Izvucimo jedni druge iz ovog blata kako god znamo i umijemo. Nema druge nego podržimo jedni druge", rekao je Urban u videu koji je pred vama.

"Pomozimo novinare i novinarstvo koji se bave činjenicama, a ne alternativnim činjenicama", dodao je Toman. 

Hvala im na ovim riječima!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. NAŠA DOBROTA JE VEĆA OD VAŠEG ZLA: Sarajevo će biti, fašizam će proći

  08.09.2019.

  Faruk Šehić

  NAŠA DOBROTA JE VEĆA OD VAŠEG ZLA: Sarajevo će biti, fašizam će proći

 2. TURISTI MEĐU NAMA: Hvala što plešete umjesto mene

  20.08.2019.

  Boba Đuderija

  TURISTI MEĐU NAMA: Hvala što plešete umjesto mene

 3. BURE BARUTA: Brega vs. Buba Corelli

  16.08.2019.

  Ahmed Burić

  BURE BARUTA: Brega vs. Buba Corelli

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije