DAMIR IMAMOVIĆ PODRŽAVA LUPIGU

"Za Lupigu se vrijedi boriti"

ritn by: Lupiga.Com | 21.12.2017.
DAMIR IMAMOVIĆ PODRŽAVA LUPIGU: "Za Lupigu se vrijedi boriti"
„Ovo je vrlo važan moment kad trebamo da im pomognemo. Ja ću Lupigu podržati“, poručio je Damir Imamović, vrsni sarajevski glazbenik koji se već dugi niz godina strastveno bavi proučavanjem i izvođenjem sevdaha i u tom mu poslu gotovo da nema ravna. Nakon Viktora Ivančića, svoj video podrške Imamović je snimio kako bi i sam ukazao na Lupiginu crowdfunding kampanju, koju smo pokrenuli u utorak i kojom smo u dva prva dana prikupili skoro polovicu traženih sredstava.„Lupiga je u vrijeme kad se uglavnom gasi progresivna kultura jedan od najjačih regionalnih glasova, jedan od najjačih glasova na našem jeziku, za što se vrijedi boriti“, kaže, između ostalog, Imamović u svojoj poruci. U kampanji možete sudjelovati svojim doprinosom izravno na Lupigin žiro račun ili putem servisa Indiegogo.

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Ovo je vrlo važan moment kad trebamo da im pomognemo. Ja ću Lupigu podržati“, poručio je Damir Imamović, vrsni sarajevski glazbenik koji se već dugi niz godina strastveno bavi proučavanjem i izvođenjem sevdaha i u tom mu poslu gotovo da nema ravna.

Ima nas!

Nakon Viktora Ivančića, svoj video podrške Imamović je snimio kako bi i sam ukazao na Lupiginu crowdfunding kampanju, koju smo pokrenuli u utorak i kojom smo u dva prva dana prikupili skoro polovicu traženih sredstava.

„Lupiga je u vrijeme kad se uglavnom gasi progresivna kultura jedan od najjačih regionalnih glasova, jedan od najjačih glasova na našem jeziku, za što se vrijedi boriti“, kaže, između ostalog, Imamović u svojoj poruci. #LupigaIMANAS i u Sarajevu!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube


*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.

 

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  2. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

  3. SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

    02.04.2024.

    Bojan Tončić

    SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije