SPOT GODINE

Repetitor u Okružnom zatvoru

ritn by: Lupiga.Com | 29.11.2017.
SPOT GODINE: Repetitor u Okružnom zatvoru
Repetitor je ovih dana predstavio svoj novi i to vrhunski spot za pjesmu "Ako te ikada". Išli su stopama Johnnyja Casha, Fugazija, Franka Sinatre, Pistolsa i B. B. Kinga, ali u smjeru Okružnog zatvora u Beogradu: ondje su zatvorenicima priskrbili energično koncertno prašenje, a sebi autentične i za raju uzornog ponašanja potpuno nesvakidašnje kadrove. Spot je ujedno i uvod u film o cijelom događaju. Zamisao i organizaciju, odnosno pregovore sa Službom za tretman Okružnog zatvora u Beogradu, potpisuje fotograf Igor Čoko, autor izložbe "Iza rešetaka" koja je također bila na displeju u Beogradu u studenom. "Život od sad delim na pre ovoga i posle ovoga", napisao je uz objavu spota na svom FB profilu frontmen Repetitora, Boris Vlastelica.

Repetitor je ovih dana predstavio svoj novi i to vrhunski spot za pjesmu "Ako te ikada". Išli su stopama Johnnyja Casha, Fugazija, Franka Sinatre, Pistolsa i B. B. Kinga, ali u smjeru Okružnog zatvora u Beogradu: ondje su zatvorenicima priskrbili energično koncertno prašenje, a sebi autentične i za raju uzornog ponašanja potpuno nesvakidašnje kadrove. Spot je ujedno i uvod u film o cijelom događaju

Zamisao i organizaciju, odnosno pregovore sa Službom za tretman Okružnog zatvora u Beogradu, potpisuje fotograf Igor Čoko, autor izložbe "Iza rešetaka" koja je također bila na displeju u Beogradu u studenom.

ZATVORSKI BLUES: Kako izgleda život iza rešetaka

"Tokom leta ove godine, 30. juna, svirali smo koncert osuđenicima sa zatvorenog odeljenja Centralnog zatvora u Beogradu. Bio nam je to jedan od najznačajnijih i najemotivnijih nastupa", napisali su povodom objave spota, koji je bio gotov tek nakon što su prošli mjeseci dok je "birokratija odradila svoje" i kada su konačno ishodili sve dozvole. 

"Život od sad delim na pre ovoga i posle ovoga", napisao je uz objavu spota na svom FB profilu frontmen RepetitoraBoris Vlastelica.

Spot su snimali majstori iz GRAIN video produkcije i foto kolektiva Invert - Petar Marković, Milorad Milanković i fotograf Vladimir Živojinović, dok je režirao Filip Čudić.

Repetitor, inače, uskoro gostuje u Zagrebu - sviraju na Pozitivnom koncertu u subotu 2. prosinca u velikoj dvorani Doma sportova.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube


Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: „Srpski životi su važni???“

  23.06.2020.

  Igor Mandić

  NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: „Srpski životi su važni???“

 2. IZBORNO SILOVANJE: Kasno Križar u parlament stiže

  19.06.2020.

  Nataša Škaričić

  IZBORNO SILOVANJE: Kasno Križar u parlament stiže

 3. OTETO IZ TMINE: Izazov zlikovačkih lista

  18.06.2020.

  Bojan Tončić

  OTETO IZ TMINE: Izazov zlikovačkih lista

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije