MARČELO PODRŽAVA LUPIGU

„Na Lupigi sam napravio svoje prve literarne korake“

ritn by: I.F. | 19.01.2018.
MARČELO PODRŽAVA LUPIGU: „Na Lupigi sam napravio svoje prve literarne korake“
„Ovde sam da vam kažem sledeće. Kad sam počinjao, kad sam bio pri svoji prvim stidljivim literarnim koracima, naravno, nije me podržavao mnogo ko, ali Lupiga jeste. Ko bi rekao da će doći dan, mnogo godina kasnije, kada je Lupigi potrebna moja podrška. Ali nažalost takav dan je došao“, objašnjava poznati reper i književnik Marčelo u svojoj video podršci Lupiginoj crowdfunding kampanji. Marčelo je, kako je i sam rekao, svoje prve literarne korake napravio na Lupigi. Napisao je na ovoj stranici na desetke tekstova, kao i njegov kolega Edo Maajka. Neki od njih kasnije su ukoričeni i postali bestseler, kao što je i Marčelo postao velika glazbena zvijezda, što je utjecalo i na to da je imao sve manje vremena pisati za nas. Dugo godina se nismo vidjeli, ali drugarstvo je unatoč tome ostalo i zbog toga nam je posebno drago što nas je Marčelo, za nas ovim emotivnim videom, podržao u kampanji.

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Ovde sam da vam kažem sledeće. Kad sam počinjao, kad sam bio pri svoji prvim stidljivim literarnim koracima, naravno, nije me podržavao mnogo ko, ali Lupiga jeste. Ko bi rekao da će doći dan, mnogo godina kasnije, kada je Lupigi potrebna moja podrška. Ali nažalost takav dan je došao“, objašnjava poznati reper, ali i književnik, Marčelo, u svojoj video podršci Lupiginoj crowdfunding kampanji.

Marčelo je, kako je i sam rekao, svoje prve literarne korake napravio na Lupigi. Napisao je na ovoj stranici na desetke tekstova, kao i njegov kolega Edo Maajka. Neki od njih kasnije su ukoričeni i postali bestseler, kao što je i Marčelo postao velika glazbena zvijezda, što je utjecalo i na to da je imao sve manje vremena pisati za nas. Dugo godina se nismo vidjeli, ali drugarstvo je unatoč tome ostalo i zbog toga nam je posebno drago što nas je Marčelo, za nas ovim emotivnim videom, podržao u kampanji.

„Podržite ovaj sajt, jer je dobar, vredan i potreban“, zaključuje Marčelo. Hvala mu i hvala vama na ovih sjajnih mjesec dana. Ima nas!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

    26.04.2024.

    Marko Pogačar

    MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

  2. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  3. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije