IGOR MIRKOVIĆ PODRŽAVA LUPIGU

„Za ovu Novu godinu poklonite si donaciju“

ritn by: Lupiga.Com | 28.12.2017.
IGOR MIRKOVIĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Za ovu Novu godinu poklonite si donaciju“
„Svi znamo da previše junk fooda nije dobro za naš organizam. Pohotne učiteljice koje vrebaju svoje učenike, zanosne pjevačice čije obline ispadaju iz nikad manjih kupaćih kostima, lajt fašizam i kopanje po rupama nekih pradavnih ratova. Sve to nije jako dobro za vaš mozak“, započinje svoj video podrške Lupigi Igor Mirković, poznati filmski redatelj i novinar. U izuzetno osmišljenom videu, gotovo pa spotu, Mirković vas sa zagrebačkog Gornjeg grada poziva da si za ovaj Božić poklonite dobre novine i podržite Lupiginu crowdfunding kampanju koja je u svom desetom danu i pred kojom je još dvostruko toliko vremena.„Za ovu Hanuku i za ovu Novu godinu poklonite si donaciju novinarima koji ne vrijeđaju vašu inteligenciju i koji se trude pomoći društvu da bude bolje. Za bolju novu godinu“, nazdravlja Mirković na koncu videa podrške koji je pred vama.

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Svi znamo da previše junk fooda nije dobro za naš organizam. Pohotne učiteljice koje vrebaju svoje učenike, zanosne pjevačice čije obline ispadaju iz nikad manjih kupaćih kostima, lajt fašizam i kopanje po rupama nekih pradavnih ratova. Sve to nije jako dobro za vaš mozak“, započinje svoj video podrške Lupigi Igor Mirković, poznati filmski redatelj i novinar. 

U izuzetno osmišljenom videu, gotovo pa spotu, Mirković vas sa zagrebačkog Gornjeg grada poziva da si za ovaj Božić poklonite dobre novine i podržite Lupiginu crowdfunding kampanju koja je u svom desetom danu i pred kojom je još dvostruko toliko vremena.

„Za ovu Hanuku i za ovu Novu godinu poklonite si donaciju novinarima koji ne vrijeđaju vašu inteligenciju i koji se trude pomoći društvu da bude bolje. Za bolju novu godinu“, nazdravlja Mirković na koncu videa podrške koji je pred vama. 

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

    26.04.2024.

    Marko Pogačar

    MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

  2. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  3. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije