EKIPA IZ CMS-A PODRŽAVA LUPIGU

„Ima nas koji bi se za vas i sramotili…“

ritn by: I.F. | 20.01.2018.
EKIPA IZ CMS-A PODRŽAVA LUPIGU: „Ima nas koji bi se za vas i sramotili…“
„Ima nas koji bi se za vas i sramotili…“, poruka je u videu podrške koji je Lupigi poslala ekipa iz Centra za mirovne studije. Brojni skoro kao cijela nogometna ekipa odlučili su se upustiti u obradu pjesme „We Didn't Start the Fire“, odnosno Dina Dvornika i Borisa Novkovića „Malo nas je, al' nas ima“. Nabrajajući imena Lupiginih novinarki, novinara, suradnika i suradnica poručili su „CMS vam šalje spot“, a potom udrili pjesmu na veselje i jednoglasno poručili „Malo nas je, al' nas ima. Nije važno Lupiga nam treba svima“. I, tim su se videom, smatraju, pošteno osramotili, dok je nama njihov uradak beskrajno simpatičan, i pri tom su se, naš je dojam, još i propisno zabavili. Ne znamo za njih, ali mi ovaj video nismo mogli prestati gledati.

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Ima nas koji bi se za vas i sramotili…“, poruka je u videu podrške koji je Lupigi poslala ekipa iz Centra za mirovne studije. Brojni skoro kao cijela nogometna ekipa odlučili su se upustiti u obradu pjesme „We Didn't Start the Fire“, odnosno Dina Dvornika i Borisa Novkovića „Malo nas je, al' nas ima“. Nabrajajući imena Lupiginih novinarki, novinara, suradnika i suradnica poručili su „CMS vam šalje spot“, a potom udrili pjesmu na veselje i jednoglasno poručili „Malo nas je, al' nas ima. Nije važno Lupiga nam treba svima“.

I, tim su se videom, smatraju, pošteno osramotili, dok je nama njihov uradak beskrajno simpatičan, i pri tom su se, naš je dojam, još i propisno zabavili. Ne znamo za njih, ali mi ovaj video nismo mogli prestati gledati.

Centar za mirovne studije nevladina je neprofitna organizacija koja promiče nenasilje, ljudska prava i društvenu promjenu povezujući obrazovanje, istraživanje i aktivizam, a djeluje kroz četiri programa - Borba protiv ksenofobije, rasizma i etničkog ekskluzivizma, Ljudska sigurnost, Socio-ekonomska pravda i Transformacija sukoba i afirmacija nenasilja - te nam uistinu laska što je Lupiga dobila njihovu jednoglasnu podršku. Izgleda da nas ima!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. SHORT STORY SHORT: HDZ nas je naučio da je otpor uzaludan

  03.04.2021.

  Lana Bobić

  SHORT STORY SHORT: HDZ nas je naučio da je otpor uzaludan

 2. DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Kakav je to primjer Zoran Milanović?

  28.03.2021.

  Zdenko Duka

  DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Kakav je to primjer Zoran Milanović?

 3. BURE BARUTA: Put za ilovaču

  24.03.2021.

  Ahmed Burić

  BURE BARUTA: Put za ilovaču

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije