BRIAN MAY

Poslušajte još jednu sjajnu pjesmu "Valentina Boškovića"

ritn by: A.B. | 03.09.2019.
BRIAN MAY: Poslušajte još jednu sjajnu pjesmu "Valentina Boškovića"
Valentino Bošković, originalni bend još originalnijeg imena, iza kojeg stoje splitski glazbenici bračkih korijena, Branko Dragičević i Josip Radić, imaju novi singl. Posvetili su ga legendarnom gitaristu grupe Queen, ili kako bi to oni rekli „gitaristu Kvinota“, danas 72-godišnjem Brianu Mayu. Iako bend postoji već šest godina za Valentina Boškovića, astronauta s Brača koji je još 1646. godine raketom na maslinovo ulje s Vidove gore pobjegao u svemir i sakrio se iza zvijezde Sirius, šira javnost je čula kada je bend u suradnji s TBF-om izbacio, sad već kultnu pjesmu, „Adio, Trafikonte“. Dragičević i Radić u šali će reći da je jezik na kojem pjevaju onakav kakav se govorio na Braću sredinom 17. stoljeća, odnosno u vrijeme kada se brački astronaut lansirao u svemir. Navodno je Valentino kontaktirao „Mayota“ i tražio ga da odsvira solo dionicu u pjesmi, ali je ovome turneja „Kvinota“ bila važnija.

Valentino Bošković, originalni bend još originalnijeg imena, iza kojeg stoje splitski glazbenici bračkih korijena, Branko Dragičević i Josip Radić, imaju novi singl. Posvetili su ga legendarnom gitaristu grupe Queen, ili kako bi to oni rekli „gitaristu Kvinota“, danas 72-godišnjem Brianu Mayu

Iako bend postoji već šest godina za Valentina Boškovića, astronauta s Brača koji je još 1646. godine raketom na maslinovo ulje s Vidove gore pobjegao u svemir i sakrio se iza zvijezde Sirius, šira javnost je čula kada je bend u suradnji s TBF-om izbacio, sad već kultnu pjesmu, „Adio, Trafikonte“. Dragičević i Radić u šali će reći da je jezik na kojem pjevaju onakav kakav se govorio na Braću sredinom 17. stoljeća, odnosno u vrijeme kada se brački astronaut lansirao u svemir.

"U pismi smo spomenili i bend Rolo tako da ne tribam vodit Karlota i Mišu na večeru koju smo in obećali", sve je što su trbuhozborili iz Valentina Boškovića o novoj pjesmi. Kažu i kako se brački astronaut Valentino Bošković ekskluzivno javio s „Marsota“ i otkrio dugo čuvanu tajnu o glazbenim početcima gitarista „Briana Mayota“. Navodno je Valentino kontaktirao „Mayota“ i tražio ga da odsvira solo dionicu u pjesmi, ali je ovome turneja „Kvinota“ bila važnija, a, dodaju, i žena mu ne voli kad se dopisuje preko e-maila.

Evo kako to zvuči ...

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: „Srpski životi su važni???“

  23.06.2020.

  Igor Mandić

  NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: „Srpski životi su važni???“

 2. IZBORNO SILOVANJE: Kasno Križar u parlament stiže

  19.06.2020.

  Nataša Škaričić

  IZBORNO SILOVANJE: Kasno Križar u parlament stiže

 3. OTETO IZ TMINE: Izazov zlikovačkih lista

  18.06.2020.

  Bojan Tončić

  OTETO IZ TMINE: Izazov zlikovačkih lista

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije