MILE KEKIN PODRŽAVA LUPIGU

„Ako i vi volite pametno novinarstvo, podržite Lupigu!“

ritn by: I.F. | 18.01.2018.
MILE KEKIN PODRŽAVA LUPIGU: „Ako i vi volite pametno novinarstvo, podržite Lupigu!“
„Ako i vi volite pametno novinarstvo, bez dubokog dekoltea i senzacionalnih naslova, podržite Lupigu“, javio se da nam kaže Mile Kekin, frontmen Hladnog piva, benda kojeg redakcija Lupige sluša od samih njegovih početaka, pa sve do danas. S Kekinovim videom podrške ulazimo u zadnja 24 sata kampanje koja nas je pozitivno iznenadila i dala nam, prvenstveno, morala i snage da nastavimo raditi ono što smo radili i do sada, ali još jače i zadovoljnije, jer znamo da iza nas stojite vi. Na Indiegogo platformi ostala je još hrpa perkova, sve s finalnim popustom, tako da se podržavajući Lupigu možete počastiti i vrlo zanimljivim poklonima. Tu je par primjeraka izvrsnog štiva, glazbe, pa čak i melema i frizura, koje su nam donirali naši dragi prijatelji. Hvala im na tome. Hvala i vama koji ste podržali Lupigu u ovih 30 proteklih dana. Hvala i vama koji ćete to tek učiniti. A hvala i Kekinu na njegovoj podršci. Ima nas!

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Ako i vi volite pametno novinarstvo, bez dubokog dekoltea i senzacionalnih naslova, podržite Lupigu“, javio se da nam kaže Mile Kekin, frontmen Hladnog piva, benda kojeg redakcija Lupige sluša od samih njegovih početaka, pa sve do danas.

S Kekinovim videom podrške ulazimo u zadnja 24 sata kampanje koja nas je pozitivno iznenadila i dala nam, prvenstveno, morala i snage da nastavimo raditi ono što smo radili i do sada, ali još jače i zadovoljnije, jer znamo da iza nas stojite vi. Koliko god bili optimistični, ovako velikoj podršci se, ipak nismo nadali. 

Na Indiegogo platformi ostala je još hrpa perkova, sve s finalnim popustom, tako da se podržavajući Lupigu možete počastiti i vrlo zanimljivim poklonima. Tu je par primjeraka izvrsnog štiva, glazbe, pa čak i melema i frizura, koje su nam donirali naši dragi prijatelji. Hvala im na tome. Hvala i vama koji ste podržali Lupigu u ovih 30 proteklih dana. Hvala i vama koji ćete to tek učiniti. A hvala i Kekinu na njegovoj podršci. Ima nas!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Lupiga.Com

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. BEZ ČAROBNIH RJEŠENJA: Svjedočimo ekstremnoj polarizaciji društva

  21.10.2021.

  Lana Bobić

  BEZ ČAROBNIH RJEŠENJA: Svjedočimo ekstremnoj polarizaciji društva

 2. DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Nemojte misliti da vas se ne čita i ne prati

  20.10.2021.

  Zdenko Duka

  DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Nemojte misliti da vas se ne čita i ne prati

 3. OSTAVKA JEDNOG KONCEPTA: Što Božinović još uvijek radi u ministarskoj fotelji?

  12.10.2021.

  Boris Pavelić

  OSTAVKA JEDNOG KONCEPTA: Što Božinović još uvijek radi u ministarskoj fotelji?

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije