George kao trkač

29.10.2002.
George kao trkač
Nije istina kako se na ovoj stranici uvijek pišu loše stvari o američkom predsjedniku Georgeu W. Bushu i kako se neprestano naziva polutalentiranim državnikom. Osim o osobi širokih političkih vidika, riječ je i o osobi koja svakodnevno brine o svojoj tjelesnoj kondiciji bez obzira koliko državničkog posla morao obaviti.

U zdravom tijelu – zdrav duh, čini se da je jedna od glavnih poslovica koje se pridržava američki predsjednik George W. Bush. Dokaz za to je fotografija koju vam donosimo u dvije veličine kako bi se zbilja uvjerili u vjerodostojnost kako ovog teksta, tako i ove fotografije.
Na fotografiji možete vidjeti jednog od najspominjanijih Amerikanaca proteklih mjeseci, kako lagano jogira. Ipak kako je riječ o vrlo važnoj osobi jasno je da u trčanju ne može uživati sam, već se mora kretati u društvu nekolicine najprobranijih američkih tajnih agenata. Fotografija je napravljena jučer kada se predsjednik tijekom godišnjeg sastanka Čelnika zemalja Foruma za gospodarsku suradnju Azije i Pacifika (APEC) u meksičkom Los Cabosu, odlučio relaksirati na ovaj način. Kad smo već kod sastanka APEC-a vrijedi spomenuti kako je tamo odlučeno da će se napasti međunarodni terorizam, te zatražiti od Sjeverne Koreje da obustavi svoj nuklearni program.
U svakom slučaju Bush svijetu prikazuje jedan drugačiji način i stil života, naravno američki način, gdje predsjednik pazi na svoju tijelesnu pripremljenost. Zamislite primjerice kako bi izgledala fotografija Mesića ili Račana dok trčkaraju maksimirskom šumom.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

    26.04.2024.

    Marko Pogačar

    MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

  2. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  3. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije