FRIZURA ZA PERK

Lupigu u finalu kampanje podržala svojim radom

ritn by: Lupiga.Com | 18.01.2018.
FRIZURA ZA PERK: Lupigu u finalu kampanje podržala svojim radom
Ako vam je život ovih dana čupav i dlakav, možda se rješenje skriva u frizerskom salonu "Šišaj me" u Novom Zagrebu. Društveno odgovorna vlasnica salona odlučila je Lupigu podržati svojim radom i „nabacila“ nam perk u kampanji - one koji na platformi Indiegogo podrže Lupigu nagraditi frizurom – šišanjem i feniranjem. Na listi supermoći naše omiljene frizerke, Marije Benačić, su njena brzina, njemačka preciznost (salon je u Ulici Savezne Republike Njemačke) i predanost, a zabilježeni su i slučajevi da je toliko dobro popravila glavu izvana, da se ista nakon toga sredila i iznutra. Svojevremeno je, točnije usred krize 2013. godine i sveopćeg očajavanja, Mare svim svojim klijenticama kojima su te godine smanjene plaće, za isti postotak smanjila cijenu frizure za doček, a onima koje su dobile otkaz za Novu godinu darovala besplatnu frizuru.

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

Ako vam je život ovih dana čupav i dlakav, možda se rješenje skriva u frizerskom salonu "Šišaj me" u Novom Zagrebu. Društveno odgovorna vlasnica salona odlučila je Lupigu podržati svojim radom i „nabacila“ nam perk u kampanji - one koji na platformi Indiegogo podrže Lupigu nagraditi frizurom – šišanjem i feniranjem. 

Na listi supermoći naše omiljene frizerke, Marije Benačić, su njena brzina, njemačka preciznost (salon je u Ulici Savezne Republike Njemačke) i predanost, a zabilježeni su i slučajevi da je toliko dobro popravila glavu izvana, da se ista nakon toga sredila i iznutra

Svojevremeno je, točnije usred krize 2013. godine i sveopćeg očajavanja, Mare svim svojim klijenticama kojima su te godine smanjene plaće, za isti postotak smanjila cijenu frizure za doček, a onima koje su dobile otkaz za Novu godinu darovala besplatnu frizuru

Dakle, na istom je putu kao i Lupiga kad je u pitanju popravljanje svijeta, samo je Marijin poziv u užem smislu - da to stvarno malo ljepše izgleda. Doslovno i pod motom - Ljepotom protiv brige!

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Pixabay

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

    26.04.2024.

    Marko Pogačar

    MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

  2. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  3. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije