DRAGO BOJIĆ PODRŽAVA LUPIGU

„Lupiga ima veliki doprinos u suočavanju s prošlošću i katarzi ovih društava“

ritn by: Lupiga.Com | 24.12.2017.
DRAGO BOJIĆ PODRŽAVA LUPIGU: „Lupiga ima veliki doprinos u suočavanju s prošlošću i katarzi ovih društava“
„Godinama pratim rad portala Lupiga i podržavam, zato što su jedan od rijetkih medija u Republici Hrvatskoj i na ovim prostorima koji pokazuje profesionalnost i odgovornost za informaciju i pisanu riječ“, poruka je koja nam je uoči blagdana stigla od bosanskog franjevca, teologa i publicista, Drage Bojića. Bojić je na ovaj način podržao Lupiginu kampanju „Ima nas!“ koja je ušla u svoj šesti dan, a trenutno je prikupljeno 70 posto od postavljenog cilja, a kampanja traje do 19. siječnja. Kroz sve te dana svakodnevno ćemo objavljivati ovakve video snimke podrške koje su nam stigle iz cijele Hrvatske i regije, od javnih osoba, intelektualaca, glazbenika, umjetnika, aktivista, znanstvenika … Bojić je, za one koji ne znaju, nekadašnji profesor na Franjevačkoj teologiju u Sarajevu i bivši urednik franjevačkog mjesečnika„Svjetlo riječi“. Doktorirao je na temu medija pa ne čudi da pažljivo prati medijsku scenu te da je s Lupiginim radom vrlo dobro upoznat.

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Godinama pratim rad portala Lupiga i podržavam, zato što su jedan od rijetkih medija u Republici Hrvatskoj i na ovim prostorima koji pokazuje profesionalnost i odgovornost za informaciju i pisanu riječ“, poruka je koja nam je uoči blagdana stigla od bosanskog franjevca, teologa i publicista, Drage Bojića

Bojić je na ovaj način podržao Lupiginu kampanju „Ima nas!“ koja je ušla u svoj šesti dan, a trenutno je prikupljeno 70 posto od postavljenog cilja, a kampanja traje do 19. siječnja. Kroz sve te dana svakodnevno ćemo objavljivati ovakve video snimke podrške koje su nam stigle iz cijele Hrvatske i regije, od javnih osoba, intelektualaca, glazbenika, umjetnika, aktivista, znanstvenika …

Ima nas!

Bojić je, za one koji ne znaju, nekadašnji profesor na Franjevačkoj teologiju u Sarajevu i bivši urednik franjevačkog mjesečnika„Svjetlo riječi“. Na bečkom sveučilištu doktorirao je 2009. godine na temu medija, pa stoga ni ne čudi da pažljivo prati medijsku scenu u cijeloj regiji te da je s Lupiginim radom vrlo dobro upoznat.

„Posebno smatram da je njihov veliki doprinos u suočavanju s prošlošću i katarzi ovih društava“, zaključuje Bojić u svojoj video podršci. Kako kažu, vrijeme je darivanja, stoga i vi podržite Lupigu ukoliko već niste.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Ovo je Plenkovićev „sad ili nikad“

  07.08.2020.

  Zdenko Duka

  DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Ovo je Plenkovićev „sad ili nikad“

 2. OBILJEŽJA GENERACIJE: Tri bivša vojnika osvijetlila su zajedničku nam nesreću

  02.08.2020.

  Marko Tomaš

  OBILJEŽJA GENERACIJE: Tri bivša vojnika osvijetlila su zajedničku nam nesreću

 3. DRHTAJ KOJI OSJETIM: Suza za zagorske brege

  31.07.2020.

  Predrag Finci

  DRHTAJ KOJI OSJETIM: Suza za zagorske brege

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije