ANA BRAKUS PODRŽAVA LUPIGU

„Čitaš Lupigu? Podrži Lupigu!“

ritn by: I.F. | 20.01.2018.
ANA BRAKUS PODRŽAVA LUPIGU: „Čitaš Lupigu? Podrži Lupigu!“
„Lupiga je jedno od rijetkih utočišta slobodnog novinarstva. Čitaš Lupigu? Podrži Lupigu!“, poručila je naša kolegica, novinarka Ana Brakus, u svom videu podrške Lupigi u crowdfunding kampanji. Lupiga je treći medij koji je krenuo stazama crowdfundinga, između ostalog želeći pokazati kako ovakav način održavanja nekog medija na životu, nije žicanje, već svojevrsna obaveza svakog savjesnog čitatelja. U ovih mjesec dana, koliko je trajala Lupigina kampanja, pokazalo se da mi imamo pregršt takvih čitatelja. I hvala im na tome. Hvala im što su prepoznali da je Lupiga njihov medij, medij koji treba podržati. Ima nas!

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Lupiga je jedno od rijetkih utočišta slobodnog novinarstva. Čitaš Lupigu? Podrži Lupigu!“, poručila je naša kolegica, novinarka Ana Brakus, u svom videu podrške Lupigi u crowdfunding kampanji.

Lupiga je treći medij koji je krenuo stazama crowdfundinga, između ostalog želeći pokazati kako ovakav način održavanja nekog medija na životu, nije žicanje, već svojevrsna obaveza svakog savjesnog čitatelja. U ovih mjesec dana, koliko je trajala Lupigina kampanja, pokazalo se da mi imamo pregršt takvih čitatelja. I hvala im na tome. Hvala im što su prepoznali da je Lupiga njihov medij, medij koji treba podržati. Ima nas!

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Libela/Zvonka Barbir

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. SDP-OVA NEVOLJA: Zlatko Komadina, politička antiličnost godine

  27.12.2018.

  Ivica Đikić

  SDP-OVA NEVOLJA: Zlatko Komadina, politička antiličnost godine

 2. PARANOJA MARKA TOMAŠA: Prevareni smo

  26.12.2018.

  Marko Tomaš

  PARANOJA MARKA TOMAŠA: Prevareni smo

 3. PROFESORSKI MEMENTO: Neprikladno vrijeme

  04.12.2018.

  Razrednik Divljak

  PROFESORSKI MEMENTO: Neprikladno vrijeme

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije