SERGEJ TRIFUNOVIĆ

„Ispričat ću baš sve! Nisam dužan trpjeti policijsko iživljavanje“

ritn by: Lupiga.Com | 20.09.2023.
SERGEJ TRIFUNOVIĆ: „Ispričat ću baš sve! Nisam dužan trpjeti policijsko iživljavanje“
Beogradski glumac Sergej Trifunović odlučio je ispričati sve detalje nedavnog incidenta u Splitu, gdje je zbog kupanja na plaži sa psom - to je bio inicijalni prekršaj - dva puta privođen od strane policije. Treći put je priveden na graničnom prijelazu Bajakovo. Splitski policajci, smatra glumac, iživljavali su se na njemu, dok je policajcima na Bajakovu uputio riječi zahvale. "Sad ću reći sve što se događalo u Splitu i o tome neću više govoriti", rekao je Trifunović u razgovoru za emisiju Zavidavanje, koja se emitira na YouTube kanalu VIDA TV. Prilikom gostovanja rekao je da točno zna koja ga je rečenica uvalila u nevolju s policijom, ali je ne smatra uvredom, kako su je tumačili u splitskoj policiji. Drugi put su ga, tvrdi, kaznili dok je bio s prijateljima zbog šetanja psa bez povodca, iako je pas u tom trenutku bio vezan.

Beogradski glumac Sergej Trifunović odlučio je ispričati sve detalje domaćoj javnosti dobro poznatog nedavnog incidenta u Splitu, gdje je zbog kupanja na plaži sa psom - to je bio inicijalni prekršaj - dva puta privođen od strane policije. Treći put je priveden na graničnom prijelazu Bajakovo. Splitski policajci, smatra glumac, iživljavali su se na njemu, dok je policajcima na Bajakovu uputio riječi zahvale.

"Sad ću reći sve što se događalo u Splitu i o tome neću više govoriti", rekao je Trifunović u razgovoru za emisiju Zavidavanje, koja se emitira na YouTube kanalu VIDA TV. Prilikom gostovanja rekao je da točno zna koja ga je rečenica uvalila u nevolju s policijom, ali je ne smatra uvredom, kako su je tumačili u splitskoj policiji.

Drugi put su ga, tvrdi, splitski policajci i zaštitari okružili dok je bio s prijateljima i opet ga kaznili zbog šetanja psa bez povodca, iako je pas u tom trenutku bio vezan.

"Imam deset svjedoka da je pas bio vezan. Kad sam policajcu to rekao, on mi je odgovorio: 'To nije moje zapažanje!'", tvrdi poznati glumac koji je ovom prilikom povukao u afektu danu izjavu, da više neće doći u Split, a objasnio je i kako je došlo do twitta u kojem je naveo da ga splitski policajci asociraju na ustaše i mučitelje iz Lore. Lora je, podsjetimo, splitska luka u kojoj su se mučitelji u uniformama Hrvatske vojske iživljavali nad zarobljenim srpskim civilima i vojnicima.

Govoreći o hapšenju na Bajakovu, Trifunović je rekao da su policajci bili iznimno ljubazni. Od policije na Bajakovu, tvrdi Trifunović, tražilo se da ga s lisicama na leđima isporuče u Split, ali oni tu naredbu nisu proveli u djelo.

"Šef policije na Bajakovu doslovno je urlao na svoje kolege. Vikao je: 'Pa šta je uradio taj čovjek, je li ubio nekog?'", kaže Trifunović

U nastavku pogledajte intervju, jer ovakvog Sergeja Trifunovića još niste gledali.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Ladislav Tomičić


Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. SRĐAN PUHALO: Policija RS-a se pretvorila u Srpsku pravoslavnu crkvu

  24.11.2023.

  Srđan Puhalo

  SRĐAN PUHALO: Policija RS-a se pretvorila u Srpsku pravoslavnu crkvu

 2. OTETO IZ TMINE: Nečovečni zaborav Vukovara u Srbiji

  18.11.2023.

  Bojan Tončić

  OTETO IZ TMINE: Nečovečni zaborav Vukovara u Srbiji

 3. IN MEMORIAM - JOSIP BUTKOVIĆ: Trenutak kad se vide samo grafike, otisci i tragovi

  24.10.2023.

  Ivica Prtenjača

  IN MEMORIAM - JOSIP BUTKOVIĆ: Trenutak kad se vide samo grafike, otisci i tragovi

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije