Uoči Eura 2008 krenuo navijački portal

30.05.2008.
Uoči Eura 2008 krenuo navijački portal
Ovih dana domaći je web prostor prigodno obogaćen jednim novim portalom. Riječ je o sajtu Vatreni.net – portalu navijača hrvatske nogometne reprezentacije. Navijači na njemu mogu pronaći niz korisnih, ali i zanimljivih, hvalevrijednih informacija, koje se uoči početka najvećeg nogometnog ludila godine, uglavnom odnose na predstojeći Euro. No, nama je ipak bila najzanimljivija prastara fotografija bivšeg europskog prvaka kako predvodi hrvatske navijače

U samo nekoliko dana autori portala, mahom iz Rijeke i Zagreba, na svoje su stranice postavili nekoliko vrlo zanimljivih tekstova. Tako putnik namjernik, primjerice, može saznati da će Austrijanci od sljedećeg tjedna ponovno aktivirati svoje granice i ostaviti ih u uporabi sve do završetka nogometnog prvenstva. Ili se pak može informirati o rezerviranju parkirališnih mjesta za autobuse koji će organizirano prevoziti navijače, ili o otvaranju navijačkog veleposlanstva u Austriji.

Uz vrlo dobar dizajn i preglednost portala, Vatreni.net, će se zasigurno promovirati u najposjećeniji web sajt takvoga tipa u Hrvatskoj, pogotovo kada se popune rubrike kao što su foto galerije i video snimke. Inače, na Vatreni.Net našla se i jedna poprilično raritetna fotografija koju ćete upravo vidjeti.

Ukoliko niste prepoznali, u njenom središtu se nalazi nekadašnji boksački prvak Europe u teškoj kategoriji, Željko Mavrović, snimljen na riječkoj Kantridi za vrijeme jedne od prvih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije. Mavrović se za Vatrene prisjetio kako je to predvoditi navijanje, što možete pročitati klikom na ovih sedam znakova XOXOXOX.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Preživjet ćemo i Domovinski pokret

    17.05.2024.

    Zdenko Duka

    DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Preživjet ćemo i Domovinski pokret

  2. TAPKANJE U MJESTU: Srebrenica i neki beskrajno fini ljudi

    11.05.2024.

    Brano Mandić

    TAPKANJE U MJESTU: Srebrenica i neki beskrajno fini ljudi

  3. POSLANICA LANE BOBIĆ: Naši životi nisu vaše ratno polje

    04.05.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Naši životi nisu vaše ratno polje

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije