Tko ima većeg?

26.01.2006.
Tko ima većeg?
A evo sad novice o stalnoj muškoj opsesiji i izvoru mnogih kompleksa - veličini one stvari, koja u svjetskim okvirima očigledno nije mnogo velika, kažu da je prosjek oko 14 cm. A tu se svi mi hvalimo s 20. Pa što kazati nego da smo ponovno iznad prosjeka. Ako ništa, a ono u laganju. Najvećima su se pokazali Francuzi i Talijani, sa 16, odnosno 15 centimetara, dok se Južnokorejanci ne mogu pohvaliti sa svojih 9,37 cm u dignutom stanju

Prosječna veličina erektiranog penisa na svijetu je 13.97 centimetara, barem prema istraživanju španjolskog Andromedicala. U svom mjerenju odabrali su nekoliko država, a među njima nije bilo Hrvata, tako da i dalje možemo poput papagaja ponavljati "dvadeset", "dvadeset", "dvadeset".

Najduži na svijetu su Francuzi. Oni, spremni za akciju, mjere 16 centimetara u prosjeku, a malo iza njih, niti puni centimetar su Talijani. Zanimljivo je da te dvije nacije danas vode i glavnu riječ u porno industriji, bar kad je u pitanju Europa.

Tužni mogu biti Britanci. Em im žene i nisu najljepše na svijetu (iako navodno mogu popiti ohohoho), em su ispodprosječni. Da, draga nacijo, Briti su za gotovo centimetar kraći od prosječnih penisa. Azijci su pak na začelju kolone, čime predrasuda o "malim" Azijcima pokazuje svoju istinitost. Njihove su alatke, koje godišnje izrađuju veliki broj djece kraće od deset centimetara. Od mjerenih nacija najkraći su Južnokorejanci, s prosječnih 9.37 centimetara. Nevjerojatno, 9.37 centimetara u dignutom stanju!?!

Hrvati su izbjegli klasificiranje, tako da još uvijek možemo lagati ako treba, a u spisku nisu zamijećene zemlje s većinskim crnačkim stanovništvom. Tako da je nemoguće ispitati onu predrasudu o "velikim" crncima. Ali, one politički korektne cure ionako će kazati kako veličina nije bitna. A i neke politički nekorektne kazale bi da je bitnija širina. O kojoj u analizi nije bilo riječi.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. OTETO IZ TMINE: Negiranje genocida u Srebrenici pitanje je dobrog odgoja

  11.07.2020.

  Bojan Tončić

  OTETO IZ TMINE: Negiranje genocida u Srebrenici pitanje je dobrog odgoja

 2. DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Paradoksalno, težak poraz sreća je u nesreći za SDP

  09.07.2020.

  Zdenko Duka

  DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Paradoksalno, težak poraz sreća je u nesreći za SDP

 3. NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: „Srpski životi su važni???“

  23.06.2020.

  Igor Mandić

  NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: „Srpski životi su važni???“

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije