SVJETSKI MEGACAR PODRŽAVA LUPIGU

"Budite nezavisni u današnje vrijeme korporativnog kapitalizma!"

ritn by: Lupiga.Com | 03.01.2018.
SVJETSKI MEGACAR PODRŽAVA LUPIGU: "Budite nezavisni u današnje vrijeme korporativnog kapitalizma!"
"Da nema interneta i internet portala mi na teritoriji ex-SFRJ zapravo ne bi znali šta se događa na tom prostoru, u sferi kulture, subkulture, socijalnih dešavanja, ekonomije, čega god hoćeš", kaže u videu podrške Lupiginoj crowdfunding kampanji crnogorski glazbenik i tekstopisac Rambo Amadeus. "Ovim pozdravljam ekipu koja drži portal Lupiga.Com i želim im puno uspjeha u daljnjem radu s, naravno, jednim malim savjetom: budite nezavisni. U današnje vrijeme korporativnog kapitalizma jedini način da budete nezavisni je da budete ekonomski nezavisni, tako što ćete se osloniti na vaše vjerne posjetioce da vam obezbijede da funkcionišete!", poručio je Antonio Pušić a.k.a. Rambo Amadeus a.k.a. Svjetski Megacar a.k.a. Svjetski Kilocar.

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

"Da nema interneta i internet portala mi na teritoriji ex-SFRJ zapravo ne bi znali šta se događa na tom prostoru, u sferi kulture, subkulture, socijalnih dešavanja, ekonomije, čega god hoćeš", kaže u videu podrške Lupiginoj crowdfunding kampanji crnogorski glazbenik i tekstopisac Rambo Amadeus.

"Ovim pozdravljam ekipu koja drži portal Lupiga.Com i želim im puno uspjeha u daljnjem radu s, naravno, jednim malim savjetom: budite nezavisni. U današnje vrijeme korporativnog kapitalizma jedini način da budete nezavisni je da budete ekonomski nezavisni, tako što ćete se osloniti na vaše vjerne posjetioce da vam obezbijede da funkcionišete!", poručio je Antonio Pušić a.k.a. Rambo Amadeus a.k.a. Svjetski Megacar a.k.a. Svjetski Kilocar.

Budući da je vrijeme blagdana i da smo upravo uplesali u novu 2018. godinu red je i da vas podsjetimo na hrabri Rambov istup na televiziji RTS 1992. godine, koji se ovih dana masovno dijeli na društvenim mrežama.

Hvala Rambu, kako na aktualnoj podršci, tako i na dosljednom minulom radu! Sretna nam 2018. godina!

 Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/RTS

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. DRUGE OČI TATJANE GROMAČE: Oni koji odbijaju nositi maske

  12.03.2019.

  Tatjana Gromača

  DRUGE OČI TATJANE GROMAČE: Oni koji odbijaju nositi maske

 2. OTETO IZ TMINE: “Zauzeto Knin”

  26.02.2019.

  Bojan Tončić

  OTETO IZ TMINE: “Zauzeto Knin”

 3. EKSKLUZIVNO: SOA otkrila da je Deklaracija o Domovinskom ratu falsifikat!

  30.01.2019.

  Viktor Ivančić

  EKSKLUZIVNO: SOA otkrila da je Deklaracija o Domovinskom ratu falsifikat!

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije