LUPIGINO BANJALUČKO VJENČANJE

Samo ljubav Banja Luku spašava!

ritn by: Lupiga.Com | 30.12.2017.
LUPIGINO BANJALUČKO VJENČANJE: Samo ljubav Banja Luku spašava!
Naši divni prijatelji, Danijela Majstorović i Zoran Vučkovac, iz snažne i nepokolebljive ćelije otpora, banjalučkog Basoca, odlučili su svoju duboku, dugogodišnju ljubav ovjeriti pred državom. Pritom su Lupigi priredili iznenađenje - učinili joj ljubav, koja se ne da opisati riječima. O ovom potezu naših milih prijatelja možemo samo reći da su nas izuli iz cipela i rasplakali, da su nas u trenutku primanja videa, dok smo se vraćali iz trgovine natovareni namirnicama, natjerali da vičemo i smijemo se na ulici dok nas prolaznici sumnjiče za bijeg s Vrapča, da je zbog jednostavne montaže zagorio ručak, da smo žalili kao nikad što ne možemo biti s njima tamo da slavimo, dižemo i razbijamo čaše u ime njihovog strejt prajda i prekrasnog im sina..!

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

Naši divni prijatelji, Danijela Majstorović i Zoran Vučkovac, iz snažne i nepokolebljive ćelije otpora, banjalučkog Basoca, odlučili su svoju duboku, dugogodišnju ljubav ovjeriti pred državom. Pritom su Lupigi priredili iznenađenje - učinili joj ljubav, koja se ne da opisati riječima.

O ovom potezu naših milih prijatelja možemo samo reći da su nas izuli iz cipela i rasplakali, da su nas u trenutku primanja videa, dok smo se vraćali iz trgovine natovareni namirnicama, natjerali da vičemo i smijemo se na ulici dok nas prolaznici sumnjiče za bijeg s Vrapča, da je zbog jednostavne montaže zagorio ručak, da smo žalili kao nikad što ne možemo biti s njima tamo da slavimo, dižemo i razbijamo čaše u ime njihovog strejt prajda i prekrasnog im sina..!

No, sve im to opraštamo, jer samo ljubav Banja Luku spašava! A oni je imaju natprosječno puno. Sretno mladenci, živjeli nam dugo, u sreći i ljubavi, u miru, u pobjedi nad zlom koje prijeti rastjerati raju iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, svih zapuštenih nam i opljačkanih, dragih krajeva zemlje. Da do prve godišnjice braka korupciji i fašizmu zajedno plešemo na grobu! Živjeli mladenci!

IMA NAS!

 

 Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Dejan Kožul

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. O STRADANJU MIGRANTA: Planirano opaljenje države

  20.11.2019.

  Nataša Škaričić

  O STRADANJU MIGRANTA: Planirano opaljenje države

 2. PRŽENJE MOZGA: Nove devedesete - Baka Prase, Levijatan i Firer

  04.11.2019.

  Dinko Gruhonjić

  PRŽENJE MOZGA: Nove devedesete - Baka Prase, Levijatan i Firer

 3. ČITANJE IZ DLANA: Plitki grobovi

  01.11.2019.

  Đurđica Čilić

  ČITANJE IZ DLANA: Plitki grobovi

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije