Kontracepcijom do krivog muškarca

20.01.2003.
Kontracepcijom do krivog muškarca
Za mnoge je žene kontracepcijska pilula dar darovan izravno od bogova, ali i za njihove partnere. Posebno otkada više nema onih "standardnih" nus-pojava tipa dlakavost i mutirani glas. E, ali iza problema uvijek postoje novi problemi, te su i sada neki novi problemi na vidiku, zato, cure, oprez...........

Kontracepcijske pilule. Čarobno sredstvo koje omogućuje "slobodnu ljubav" bez suvišnih posljedica, bez komplikacija i bez "prikolica". Jedno vrijeme u nemilosti žena zbog nus-pojava poput rasta dlaka, mutiranja glasa i inih "minornih" problema. A onda su kemičari (Bog ih blagoslovio), unaprijedili kemijski sastav i mislilo se da je sve rješeno.
No, šipak! Kontracepcijska pilula vratila je udarac, i to bolno. Zajebala je žene u mozak, i to u nekakav centar za biranje muškaraca. I sada one biraju muškarce po nekakvom čudnom ključu, koji je, u načelu, pogrešan.
Naime, istraživanje engleskih znanstvenika pokazalo je da žene koje koriste tablete protiv začeća gube i mješaju ljubavne i seksualne kriterije, pa za avanture (blaženi "jednonoćni") biraju osjećajnije i odanije muškarce (što nas ima takvih?), a u izboru životnih partnera na dulje staze biraju mačo-tipove nesklone vjernosti.
Eto. Ako ste cura (žena, djevojka, votevr) i stalno ste u uvjerenju da nekako nabasate na krive tipove, sve vam je jasno. I opet je kriva kemija. Jednostavno, prestanite cuclati kontracepcijske pilule i nadajte se da će vam muškarci vaših života napokon uletiti. Ili neka stvarno dobra avantura, ako naletite na tipa stvarno sklonog tome.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. POSLANICA LANE BOBIĆ: Naši životi nisu vaše ratno polje

    04.05.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Naši životi nisu vaše ratno polje

  2. MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

    26.04.2024.

    Marko Pogačar

    MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

  3. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije