Muke po zečevima

14.03.2002.
Muke po zečevima
Na listi problema koji predstavljaju pošast i prijete ljudima, negdje na listi iza anthraxa, ozonskog omotača, psihoterapijskih nužnosti i nuklearnih opasnosti, nalazi se i pošast poznata pod imenom preuranjena ejakulacija ili jednostavnije i iskrenije rečeno, brzo svršavanje, čime dotičnu osobu svi upoznati kažu da se j... kao zec. Odnosno brzo i kratko.

Kako postoje različita shvaćanja pojma preuranjene ejakulacije, pa neki to (ispravno) smatraju za odnos kraći od pola minute, a drugi i odnos od deset minuta smatraju preuranjenom ejakulacijom, i opet su u pravu. Prava definicija preuranjene ejakulacije ili zecojebača jest svaki odnos u kojem muškarac nakon određenog vremena se prevali s partnerice na leđa, a ona ostane pogleda uprtog u plafon s mišlju... Koju je bolje ne  navoditi.
Posvećujući naslovnice i emisije prolematici psihičkog preživljavanja godišnjice rušenja najvećih američkih falusnih simbola, hollywoodska je nacija posvetila dosta prostora, ali što je i važnije, i vremena problematici iz naslova.
Kao razloge za prerano ispucavanje puške navodili su impotentni psiholozi i fizičke bolesti i sunčeve pjege, ali je feminističkom preobrazbom svijeta u prvi plan izbila istina gola kao likovi iz Full Monthyja. Radi se o iskutvu, suradnji i vježbi.
I dalje je na tržištu moguće kupiti lijekove poput paroteksina koji učinkovito odlažu ejakulaciju. Svi koji posegnu za njim smatrajući da je to normalno trebaju imati na umu da ejakulaciju odgađa i konzumiranje ekstazija ili heroina. Pa ko voli nek izvoli, a za odlikaše i one koji su voljni učiti ostaje učinkovitija i upotrebljivija metoda učenja putem pokušaja i pogrešaka. Kako se ne bi sve svelo na karanje dok se odnos silom godina ne produži na paran broj minuta, onima koji žele biti veći u partneričinim očima, ostaje na raspolaganju par metoda.
Masters- Johnsonova metoda, iako zvuči skroz znanstveno i zahtjevno, u biti je prilično jednostavna. Jednostavno, dok vodi ljubav, kad muškarcu dođe da svrši, neka se zaustavi. Kad se uzbuđenje smanji, čovjek nastavi i tako dok partnerica ne kaže dosta, moj spas.
Tehnika stiskanja se preporučuje u slučaju ako prethodna ne djeluje. Ona znači da u trenutku prije svršavanja glavić penisa stisnete šakom. Tako se smanjuje količina krvi u penisu, a smanjuje se i on i seksualna želja. Oprez je preporučljiv pri ovoj metodi jer nesavjesnom i nestručnom primjenom mogu nastupiti i nugodne i bolne posljedice.
Tehnika mirovanja je treća na raspolaganju, a samo ime sve govori o njoj. Ko može, nek se njom služi. Uspješno, mislim.
Zatim je moguće se koristiti i desentilizirajućim kremama koje navodno smanjuju osjete živčanih završetakla u penisu. Metoda koja osim što zvuči ezoterično, još bi po svom defaultu trebala smanjivati osjete prilikom snošaja, pa kome je do toga...
A zaključak glasi da i u ovom slučaju, kako to i jest u životu, bolje prolaze odlikaši i oni koji žele učiti i temeljito ponavljati gradivo.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. OTETO IZ TMINE: Negiranje genocida u Srebrenici pitanje je dobrog odgoja

  11.07.2020.

  Bojan Tončić

  OTETO IZ TMINE: Negiranje genocida u Srebrenici pitanje je dobrog odgoja

 2. DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Paradoksalno, težak poraz sreća je u nesreći za SDP

  09.07.2020.

  Zdenko Duka

  DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Paradoksalno, težak poraz sreća je u nesreći za SDP

 3. NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: „Srpski životi su važni???“

  23.06.2020.

  Igor Mandić

  NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: „Srpski životi su važni???“

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije