Koncertne rock atrakcije u Rijeci

17.04.2005.
Koncertne rock atrakcije u Rijeci
Da preduhitrimo sve one zlobnike koji bi nas mogli optužiti za zagrebocentričnost, odnosno posvemašnju usmjerenost isključivo na metropolu svih Rvata, putem ove novice sve građane i građanke Rijeke i okolice obavještavamo o skorašnjim rock koncertima u tom nekadašnjem rock centru bivše Jugoslavije. A ima se što vidjeti, tu su Laibach, Rambo Amadeus, Yammat, TBF, te Hartera festival u nekadašnjoj tvornici papira

S dolaskom proljeća i grad na Rječini se budi, pa tako i riječki glazbeni klubovi u kojima će tokom tekućeg nam travnja mjeseca, kao i sljedećeg (svibnja) biti uistinu pregršt događanja zanimljivih ljubiteljima dobrog zvuka.

Tako će u klubu 2 lava 21. travnja nastupiti Yammat, bend koji po vlastitom priznanju "kroz razne utjecaje radi pjesme za opuštanje, putovanja i ostale vrste mentalno aktivnih stanja". U istom prostoru tjedan dana kasnije, 28. travnja, nastupit će splitske legende The Beat Fleet.

Klub Točka za 20. svibnja najavljuje Rambo Amadeusa. Uz "Bolje jedno vruće pivo nego četiri 'ladna", "Don't Happy, Be Worry" i ostale uratke najvirtuoznijeg glazbenika bivše države koji se, "šaleći se samo", neponovljivo poigrava žanrovima i riječima, nikome neće biti dosadno.

Ako se ovom popisu pridoda i koncert Damira Urbana u Teatru Fenice 20. travnja i "Hartera festival" na kojemu će u zatvorenoj Tvornici papira 6. svibnja koncerte održati niz eminentnih rock glazbenika s područja bivše države, a glavni protagonisti festivala bit će - "Laibach",  "Let 3", Urban & "4" i "The Beat Fleet" možemo zaključiti kako se ljubitelji dobrog zvuka iz Rijeke i okolice imaju zbog čega veseliti, a ne bi škodilo zbog ovakve ponude i nekima trgnuti koju stoticu kilometara do Rijeke.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Preživjet ćemo i Domovinski pokret

    17.05.2024.

    Zdenko Duka

    DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Preživjet ćemo i Domovinski pokret

  2. TAPKANJE U MJESTU: Srebrenica i neki beskrajno fini ljudi

    11.05.2024.

    Brano Mandić

    TAPKANJE U MJESTU: Srebrenica i neki beskrajno fini ljudi

  3. POSLANICA LANE BOBIĆ: Naši životi nisu vaše ratno polje

    04.05.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Naši životi nisu vaše ratno polje

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije