HRVATSKI PSI RATA U UKRAJINI (VIDEO)

Borimo se za bjelačku Europu!

ritn by: Lupiga.Com | 15.02.2015.
HRVATSKI PSI RATA U UKRAJINI (VIDEO): Borimo se za bjelačku Europu!
Na Internet servisu YouTube objavljena je snimka dvojice hrvatskih "pasa rata", koji se bore u ukrajinskom ratu, gdje spomenuti govore o razlozima svog angažmana u sukobu između ukrajinskih snaga i proruskih separatista. Snimka je objavljena na kanalu ukrajinskog korisnika potpisanog kao Reconquista, a hrvatski "psi rata" u njoj navode da se, između ostalog, bore za bjelačku Europu, protiv "multikulturalnih sranja". Snimku valja gledati kao prilog mozaiku koji govori o ideologiji hrvatskih građana koji se javljaju kao dobrovoljci za sudjelovanje u ratnim okršajima u Ukrajini, odnosno pridružuju jedinici Azov, osnovanoj od strane ukrajinskih neonacista.

Dvojica zamaskiranih hrvatskih dobrovoljaca publici se predstavljaju kao hrvatski nacionalisti, izražavajući nadu da će se na fronti susresti s kolegama, "psima rata" iz Srbije, koji ratuju na strani proruskih separatista. Prevest ćemo nešto od njihovog izlaganja, a ostatak pogledajte u videu.  

"Mi smo dobrovoljci Hrvatske, stigli smo prije dvadeset dana, nalazimo se u bazi u Kijevu i spremamo se otići u Mariopolj. Nadamo se da ćemo uskoro ići negdje na frontu. Mi smo hrvatski nacionalisti, podržavamo nezavisnu Ukrajinu. Od 1991. do 1995. godine imali smo isti problem sa srpskom agresijom. Rusi i Srbi vode istu politiku: žele pokoriti dvije nezavisne države. Kad smo to vidjeli na televiziji, odlučili smo doći ovdje i boriti se, podržati svoju ukrajinsku braću u njihovoj borbi. O Putinu mislimo da je komunist, jer on koristi iste metode kao Staljin i drugi lideri Sovjetskog Saveza. On želi stvoriti veliku Rusiju i ne prihvaća nikakve slobodne nacije. On želi ponovo izgraditi Sovjetski Savez, a to je nešto što Europa ne može dozvoliti. Naše mišljenje je da cijela Europa mora podržati Ukrajinu u vašoj i našoj borbi. Moramo zaustaviti novog Staljina", objašnjava dvojac.

(FOTO: screenshot Youtube)

"Svi se nadamo da ćemo negdje sresti 'prijatelje' iz Srbije, želimo ih pozdraviti i reći: nadamo se da se uskoro vidimo. Neki Srbi su dobri, ali njihovi loši momci, četnici, oni su kao Rusi u Ukrajini koji se bore protiv Ukrajine. Samo je jedan način da ih se dokrajči. Imamo neke prijatelje u Srbiji, oni su nacionalisti i razmišljaju na ispravan način. Većina Srba o Rusiji misli da je njihova majka i oni žele doći ovdje i napraviti nekakvu novu Srbiju. (...) Dat ćemo sve od sebe da postanete slobodna zemlja. Mi smo europska reconquista, hrvatska reconquista i želimo Europu slobodnu od komunizma, od ideja koje dolaze izvan Europe, a primjer je ovo što dolazi iz 'islamske republike' (Islamske države, op.a.). Moramo se boriti protiv toga, moramo ih zaustaviti i ne možemo dozvoliti da na europskom teritoriju imamo neka multikulturalna sranja. Mi smo ponosna europska nacija i nadamo se da ćete uskoro biti slobodni. Mi smo za bjelačku Europu. Braćo i sestre iz Hrvatske, pozdravljamo vas i molimo vas da nam se pridružite u borbi protiv ruskog šljama", poručuju.

 

 Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot Youtube


Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  2. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

  3. SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

    02.04.2024.

    Bojan Tončić

    SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije