Cage-Presley

14.03.2002.
Cage-Presley
Tijekom ovog vikenda na Havajima se dogodilo veliko vjenčanje. Dvoje slavnih odlučilo se ozakoniti svoju jednogodišnju vezu. Riječ je o Lisi Marie Presley, kćerci slavnoga Elvisa i oscarovcu Nicolasu Cageu. Oboje već sa solidnim iskustvom u vezama sa slavnim osobama. Kako to biva u svijetu slavnih i ovo je vjenčanje bilo tajna, a javnost je za njega saznala tek nakon što su glasnogovornici mladenaca o tome obavijestili novinare.
Često se slavni vezuju jedni uz druge. Ovaj put učinili su to 34-godišnja Lisa Marie Presley i 38-godišnji Nicolas Cage, vjenčavši se proteklog vikenda na Havajima. Naravno kako je to i običaj među slavnima, novinari za ozakonjenje ove jednogodišnje veze nisu znali sve do jučer, kada su ih o tome obavijestili glasnogovornici sretnog para.
Kćer jedinica slavnog Elvisa i Priscille se u ovakvu avanturu ne upušta po prvi puta. Bračne vode iskusila je do ovoga DA već dva puta. I tada je također bilo riječ o slavnima. Prvi puta vjenčala se u dobi od 20 godina, s muzičarom Dannyem Keoughom, s kojim je u šest godina braka dobila dvoje djece. Drugi put kćerka Kralja Rock and Rolla usrećila je neponovljivog Kralja popa, Michaela Jacksona, a taj je brak kako je i očekivano trajao tek godinu i pol.
S druge strane i nećak Francisa Forda Coppole, oscarovac Nicolas je uživao u slavnim vezama. S Kristinom Fulton, fotomodelom, dijeli skrbništvo nad 12-godišnjim sinom, a u brak se upustio samo jednom i to s glumicom Patriciom Arquette. Bio je to neubičajeno dug brak, čak sedam godina.
Da je živ, Elvis bi im na vjenčanju sigurno zapjevao Blue Hawaii. Na žalost nije živ, a u petak je 25 godina od njegove smrti.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. IZ PRVE RUKE: Šta sve naučite o BiH kada počnete da slušate ploče?

    28.03.2024.

    Srđan Puhalo

    IZ PRVE RUKE: Šta sve naučite o BiH kada počnete da slušate ploče?

  2. VIRTUALNA STVARNOST: Doba loših imitacija, kopija i surogata

    18.03.2024.

    Predrag Finci

    VIRTUALNA STVARNOST: Doba loših imitacija, kopija i surogata

  3. POSLANICA LANE BOBIĆ: Za Osmi mart, kupi mi, mama, jedan mali rat

    05.03.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Za Osmi mart, kupi mi, mama, jedan mali rat

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije