Bez gaćica ili ne?

14.03.2002.
Bez gaćica ili ne?
Mnogo prašine digla je prošli mjesec srpska zvijezda u usponu, Ksenija Pajčin. Uzrok za to je bilo njeno pojavljivanje pred kamerama u kojem je više nego izazovno držala raširene noge, tako da je oko kamere moglo zabilježiti sve što se nalazi ispod njene suknjice. Iz njenog intervjua saznajemo da je sve to bila samopromocija, pa ćemo se i mi pridružiti reklamiranju.
Ksenija Pajčin je na svoj put prema visinama srpske estrade krenula kao članica srpskog dance benda "The Duck". Bend nije bio posebno uspješan pa im je trebala neka atraktivna članica koja bi po mogućnosti samo otvarala usta, hineći da pjeva. Ksenija je bila izvrstan izbor, što ipak dotičnom bendu nije previše pomoglo. Na TV-u se promovirala kao hostesa i šatro pomoćnica Milovana Ilića Minimaksa, srpskoj inačici Olivera Mlakara u komičnom izdanju. Plesno iskustvo skuplja kao plesačica po diskotekama Srbije i Grčke te otvara plesnu školu u Beogradu. Inače ova djevojka s nadimkom Zina, rođena je u prosincu 1977. godine u Beogradu.
Kako bilo da bilo čini se da je još uvijek željna promocije, pa se tako pojavila na srpskoj televiziji Pink raširenih nogu, što je ubrzo postala jedna od glavnih tema razgovora, koliko muških, toliko i ženskih. Ipak se nije vidjelo dovoljno, jer neki tvrde da ispod suknje nije imala gaćice, a neki tvrde da je imala. Upravo to je ono što je Ksenija i htjela postići: pokazati se i ostati pomalo misteriozna (barem skrivena). Sama o tom događaju u intervju za srpski magazin "Svet" izjavljuje: "Rezultati ovog skandala su tako dobri da ću sledeći put u emisiji da se skinem potpuno gola. Ispalo je bolje nego što sam planirala." U razgovoru sa Svetom nije htjela otkriti pravu istinu (o gaćicama naravno), kao ni ime lika iz čije je glave proizašla ova, koliko neukusna toliko popularna, ideja. Pretpostavlja se ipak da je sve osmislio njen menadžer, nama od prije poznati čovjek imenom: Gane Pecikoza.
Na pitanje da li je ovaj skandal bio potreban njenoj popularnosti Ksenija je odgovrila i više nego što je pitana: "Baš mi se sviđa da budem kontroverzna. Ne dopadaju mi se likovi koji se samo osmehuju, i sve im je divno i krasno. Takvima uopšte ne verujem. Ja sam iskrena osoba, moj život je zaista moj život, i više volim da me neko iskreno ispsuje nego da me lažno hvali.". Zanimljiv odgovor kao što je zanimljiva i njena teorija o modi u kojoj kaže kako je moda promijenjiva, jedan dan mogu biti popularni rukavi, a drugi izlaženje obnaženih ljudi, za što kaže da njoj ne bi loše stajalo.
Ne znam da li je ovdje bitno podjeliti s vama činjenicu kako Ksenija iza sebe ima tri albuma i smatra da je shvatila narod, da razumije i profesore i radnike. Tumačili vi to sve kako hoćete ili ne, jedno je sigurno djevojka je hrabra, odvažna i oslobođena popriličnog broja predrasuda, a ja evo postadoh novinar žutog tiska.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  2. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

  3. SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

    02.04.2024.

    Bojan Tončić

    SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije