I Saddam se priprema

27.02.2003.
I Saddam se priprema
Kako netko ne bi pomislio da se samo Amerikanci pripremaju za rat, donosimo vam ovu novicu, koja kaže kako i Saddam "dribla" svoju vojsku. Loše se piše svim njegovim "podanicima" koji imaju problema s kojim kilogramom viška. Usput ćemo vam reći što se u Iraku događa s kockarima, te tko je pozvao Busha na dvoboj i gdje će taj umrijeti.
Čini se kako je irački predsjednik Saddam Hussein rekao "e ne može to više tako", pa nam odlučio ponovno pokazati svoj strogi vojnički karakter i pozabaviti se vladinim dužnosnicima i vojnim časnicima. I to nije tek reda radi, već je to jedna krajnje ozbiljna namjera o čemu svjedoči dekret kojeg je osobno potpisao i koji kaže kako će se prepoloviti plaća onim dužnosnicima kojima se, nakon obvezne polugodišnje provjere fizičke spreme, utvrdi višak kilograma, koji je točno propisan, ovisno o visini pojedinca.
Da se ne bi zadržao samo na pretilima, obratio se i kockarima, te potpisao još jedan dekret koji pak kaže kako će svaki član njegove stranke Bass odguliti tri godine zatvorskog "staža" ukoliko se utvrdi da se taj "igrao" s namjerom da zaradi pokoji novčić.
Za kraj ćemo još samo naglasiti Saddamovo rodoljublje, i to njegovom tvrdnjom koja kaže da će svoj život okončati u svojoj domovini, dakle u Iraku. To je izjavio novinarima američke televizijske kuće CBS. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj intervju možete ga pronaći na www.cbs.com . Zanimljivo je još kako je u istoj izjavi Saddam pozvao svog američkog kolegu, Georgea W. Busha na dvoboj u debati koja bi se održala uživo putem satelita. Vjerujemo kako Bush neće pristati na takvo nešto, ali tko zna!

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  2. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

  3. SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

    02.04.2024.

    Bojan Tončić

    SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije