Što je novoga?

14.03.2002.
Što je novoga?
Već se prošlotjednog tuluma sjećamo samo kroz nešto nalik na maglu. Na njega nas je ovaj tjedan podsjećala, osim kuloarskih priča, naša anketa. Glasovima na toj anketi odlučili ste da bi se ovakav tulum trebao organizirati jednom mjesečno. Sumnjam! Ujedno da iskoristim priliku da iskažem naše žaljenje svima koji na njemu nisu bili. Nova anketa će vas pak ispitati o "najboljim" pićima koja ste imali prilike probati. Za kraj tu će biti i par riječi o našem novom dizajnu.
Iako vi mislite da bi tulum kao što je bio ovaj Lupigin, treba organizirati jednom mjesečno, to neće tako biti. Kao prvo ovakve dobre stvari se teško ponavljaju. Kada nešto ispadne mrak, to se teško ponavlja. Uostalom sigurno i sami znate o čemu pričam, a vjerujem da to misle i oni koji su glasali da se ovakav tulum više nikada ne bi trebao ponoviti. Kao drugo i organizacija takvog događanja traje poprilično mnogo vremena, pa čak možda i cijeli taj mjesec. Broj onih koji su malo objektivniji (jednom u dva mjeseca op.a.) je po snazi tik uz ove "neobjektivne". Iza njih su oni nabrijani, koji bi ovako mogli tulumariti svaki dan. Oni koji bi se voljeli naći na ovakvom tulumu svaki tjedan, ne postoje. Vjerovali ili ne, nitko nije glasao za tu opciju. Pa vidimo se na nekom slijedećem tulumu!
Nova anketa proizašla je iz našeg kopanja najgoreg od najgoreg i zato što sam ja šef i ja tako kažem. Često puta bili smo ošinuti lošim okusom nekog pića za koje nas je netko podmuklo podgovorio da ga probamo jer je super, a ponekad smo i mi sami glupi. Naravno da nismo mogli ponuditi sve odgovore koje biste vi sigurno željeli. Ispucali smo samo par onih kojih smo se u trenutku neinspiracije mogli dosjetiti. No, ostaje vam mogućnost da nam pošaljete komentar u kojemu ćete nam reći ime vašeg favorita. Pa kao i uvijek, glasajte.
Par riječi o novostima na siteu. Novih ideja je jako mnogo, no onih koji bi ih mogli sprovesti u djelo je jako malo. Pa usput pozivamo sve one koji bi se oko nečega mogli angažirati da se jave. Radi se i na novom dizajnu, što doduše nije novost, jer radi se već duže vrijeme. Možete to pogledati ovdje.
Pohvala ljudima ni ovaj tjedan nema, a pokuda na sve strane.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

    26.04.2024.

    Marko Pogačar

    MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

  2. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  3. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije