Što je novoga?

14.03.2002.
Što je novoga?
Evo ga opet je nedjelja, što znači i dolazak naše redovne novice "Što je novoga". Kao i uvijek nova je anketa kojom ćemo utvrditi kako to da ste se našli na ovoj stranici. Stara automobilska anketa završila je i više nego uvjerljivom pobjedom njemačke automobilske industrije. Također kao i uvijek, imamo par pohvala i pokuda.
Sunce pa kiša, pa opet sunce i opet kiša obilježje je ovog tjedna. Našu prošlotjednu anketu je obilježila uvjerljiva pobjeda njemačkih automobila. Gotovo 50 % vas je odgovorilo kako su najbolji automobili oni iz Njemačke. Odmah iza njemačke kvalitete i sigurnosti, dolazi francuski dizajn koji je očarao 20% ispitanika. Začuđujuća je činjenica kako se za talijanske automobile opredjelilo tek 2% glasača. Svoje glasove dali su i oni na koje smo upozorili u prošlotjednoj Što je novoga?, a kojima su najbolji neki sedmi automobili.
Ovotjedna anketa za svoj cilj ima otkriti kako ste saznali za ovu stranicu. Ponudili smo samo neke odgovore kojih smo se mogli sjetiti, pa tako ne tražite rupu u svirali i plast u igli sijena. Ionako ste svi vi izmislili ovu stranicu.
Pohvala ide našim pomogačima Plusu koji su nam izašli u susret davši nam prostora onoliko koliko smo do sada i potrošili. To je svima nama dalo nekog dodatnog morala i nadogradilo nam prostorom podrezana krila, pa uskoro možete očekivati mnogo novih sadržaja na našoj stranici. Šteta je što jednu od pokuda moram uputiti također Plusu, kojima u zadnje vrijeme hosting često šteka i onemogućuje rad vrijednim lupiginim radnicima. Pokude idu i enciklopedistima, koji u zadnjih mjesec dana nisu nimalo proširili naše znanje, a da se novinari ne bi uvrijedili pokuda i njima!

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

    26.04.2024.

    Marko Pogačar

    MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

  2. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  3. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije