Upoznajemo Lupigine igrače

14.03.2002.
Upoznajemo Lupigine igrače
lijeni_vuki Vrstan malonogometaš, igrač stolnog nogometa te strastven igrač kladionica. Vrlo pronicljiv i domišljat. Moje prvo sjećanje u životu su obrisi neke kuće, za koju se sve manje sjećam kako je izgledala. Nejasno se sjećam i grba od Hajduka koji je njegov otac imao. Nakon toga sve se prekida do jednog dana, ne znam koje godine, kad je njegova majka pokucala na naša vrata.
Od tada sam ga vidio manje više u svim situacijama, od krizme do vjenčanja. Po zanimanju je kuhar, a najviše volimo njegovu štrucu od mesa. Vatreni je navijač Dinama i Zagreb-Badela 1862, te je kao pripadnik navijačke skupine Bad Blue Boysi više puta posjećivao utakmice, ali ispred nasilja uvijek prvo stavlja nogomet i samo nogomet.
Kaže da je za Dinamo počeo navijati samo iz dišpeta prema ocu. Da osim lokalpatriotskih Mario ima i nacionalne navijačke naboje dokazao je odlaskom na najveći nogometni spektakl u Francuskoj. Prilično talentiran u igranju Play Stationa, posebno u nogometu. Drag gost, rado viđen na svadbama i rođendanima. Usavršio je sviranje kompozicije "Balkane, Balkane, Balkane moj" od Azre pa ga često možete vidjeti kako okružen prijateljima uz gitaru izvodi tu kompoziciju. Oni koji ga poznaju kažu da je njegova najveća vrlina vješto ophođenje s ljudima, a najveća mana prenervozne reakcije, vjerovatno izazvane čirem. Prilično je dobar i u : pikadu, biljaru, monopoliju i ostalim društvenim igrama što samo pokazuje da je izuzetno društvena osoba. Njegovi tekstovi na lupigi govore o nepravdi, sportu i sportskoj nepravdi. Za kraj njegov članak koji vrlo pronicljivo proučava zanimljive društvene pojave.
Čitajte i pišite lijenom_vukiju

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: „Srpski životi su važni???“

  23.06.2020.

  Igor Mandić

  NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: „Srpski životi su važni???“

 2. IZBORNO SILOVANJE: Kasno Križar u parlament stiže

  19.06.2020.

  Nataša Škaričić

  IZBORNO SILOVANJE: Kasno Križar u parlament stiže

 3. OTETO IZ TMINE: Izazov zlikovačkih lista

  18.06.2020.

  Bojan Tončić

  OTETO IZ TMINE: Izazov zlikovačkih lista

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije