Što je novoga?

14.07.2003.
Što je novoga?
Evo opet novice točno na vrijeme, zajedno s novom anketom koja u ovom trenutku, dok jednim prstom svake ruke mahnito tražim tipke sa potrebnim mi znakovima, još nije smišljena, ali pravim se da je. A to je čini mi se jedina nova stvar u ovih tjedan dana. Ma šalim se, naravno, ali zato vam se mogu pohvaliti kako se na Lupigi nakupilo 700 viceva. Kad nemaš s čim drugim, dobro se pohvaliti i s ovakvim stvarima. Šta ne? Oder was?
Ne mogu, a da ne primijetim kako se dobar dio Lupiginih posjetitelja već otputio na, vjerujem zaslužene, godišnje odmore, što se za našu, šatro, redakciju ne bi moglo reći, jer kod nas nema godišnjeg. Jedino se možemo pohvaliti kako ova novica ne kasni. Zapravo je protekli tjedan što se rada na ovom site-u tiče, bio krajnje bijedan i jedva čekam da završim ovu novicu. Samo još da u hodu smislim kakvu, po mogućnosti glupu, anketu. Nešto kao onu prošlotjednu, kojom nit smo što saznali, a što je još gore, nit smo htjeli što saznati. Katastrofa jedna. Uglavnom oni koji su glasali su ovdje stalno: nekoliko puta dnevno, kad god se sjete, svakodnevno i kad stignu. Imaju dvoje koji tu dođu samo jednom mjesečno, a koliko se novih stvari kod nas događa, taman im se pričini da zapravo tu svačega nečeg ima. Njima je super!
Evo još uvijek nisam smislio tu anketu, a ispisao sam bar deset redova teksta. Moram malo zastati, jer nemam sad što za napisat … stajem … odlazim … nakon što se ova spajalica u Wordu minutu češala po glavi (!?! spajalica ima glavu !?!) u moju glavu (!?! ja imam glavu !?!) došla je anketa, glupa anketa, naravno. Sjetih se onih čestih priča o snovima, jesu li snovi crno-bijeli ili su u boji. Pa ajde rekoh da vidimo kako Lupeži sanjaju. Dakle, "crno-bijelo", u "coloru" ili "nikako", a budući će kao uvijek biti i onih koji ne znaju, onda dodajem i odgovor "ne znam".
Pohvaljujem sam sebe, dakle radnik sam tjedna dok je moja sušta suprotnost "drug" Riječni rak, bez obzira što zasigurno ima neki dobar izgovor, a pretpostavljam da i onaj Rochi također nije ništa radio, garant! O najavama ni ne pomišljam …

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. POSLANICA LANE BOBIĆ: Naši životi nisu vaše ratno polje

    04.05.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Naši životi nisu vaše ratno polje

  2. MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

    26.04.2024.

    Marko Pogačar

    MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

  3. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije