Što je novoga?

17.03.2003.
Što je novoga?
Prošli tjedan je bio svakako tjedan koji bi se mogao nazvati konstruktivnim ili rečeno na moj način - mnogo boljim. Bio je to tjedan u kojemu je većina Lupeža dala svoj obol našoj maloj stranici, a posjetitelji te, odnosno ove male stranice, znali su to cijeniti i na pravi način vratiti Lupeški trud. Usput se od sada možemo pohvaliti da jedan od članova naše redakcije u svojoj vitrini ima Porina. Čestitamo mu!
Već nekoliko mjeseci i još više tjedana nije zabilježena tolika doza rada na Lupigi. Tko je krivac zbog toga, ne bih znao. Samo znam, da po prvi puta u povijesti Lupige na naslovnici nije bila niti jedna moja novica, što mi je posebno drago i svakako je za pohvalu. Za pohvalu je i reakcija posjetitelja Lupige, koji su znali cijeniti taj silni rad i postići rekord. A novi Lupigin rekord je 726 unique posjeta u 24 sata. Eh kada bi se tako radilo svaki tjedan .....
Čak je i prošlotjedna anketa izazvala veliku pozornost. Prisjetimo se, pitanje je glasilo "Najbolji odgovor je", a mogli ste odabrati između DA!!! i NE!!!. Ukoliko ste očekivali da ćete u ovoj novici pronaći odgovor na pitanje o kojem je odgovoru u anketi uopće riječ, prevarili ste se, jer pretpostavljali smo da svatko ima svoje najvažnije pitanje i najvažniji odgovor, a taj bi prema našim glasačima trebao biti DA!!!, koji je polučio 75% od svih glasova. Zanimljivo je kako je bilo i onih koji su se navukli na jedan od odgovora, pa su po desetak puta za redom glasali za jedan od njih, očito želeći nešto dokazati. Valjda su uspjeli!
Nova anketa bavi se opet popularnim stvarima, što nama baš i ne priliči. Riječ je o Porinu, a mi se od danas možemo pohvaliti kako je jedan od lijenijih Lupeža postao vlasnikom jednog od kipića, i to onoga za debitanta godine. Naravno, to je Edo Maajka. No, pitanje u anketi se bavi nekim drugim stvarima. Naime, neki tvrde kako su Colonia i Thompson trebali na ovogodišnjem Porinu igrati veću ulogu, s obzirom na to da su u protekloj godini palili i žarili Hrvatskom. Ne znam što bih rekao, pa recite vi, glasajući.
Za kraj bih želio uputiti pohvale svima, osim kolumnistima koji su zbog zabušavanja, odnosno nedostatka inspiracije zaslužili pokude. Što se tiče najava, neću ih spominjati, iako sam siguran da će ih tijekom ovih dana biti.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

    26.04.2024.

    Marko Pogačar

    MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

  2. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  3. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije