Što je novoga?

14.03.2002.
Što je novoga?
Kao da smo anketom o omiljenim aktivnostima u kišnim danima, prizvali sunce, pa smo ovih dana mogli uživati u stvarno prekrasnom vremenu. To znači i da je naša anketa završena, a dva odgovora su dobila najviše glasova: Ležanje i gledanje filmova i Hm ..... U novoj anketi pružili smo mogućnost svima, a poglavito onima ženskoga roda da odluče o najgoroj muškoj osobini. O pohvalama ovaj put nećemo, ali ćemo zato najaviti dvije premijere na stranici.
Iz dana u dan je sve manje kiše, pa se tako ni ne možemo uživiti u pitanje naše ankete o stvarima koje volimo raditi kada kiši. Kako god bilo zahvaljujemo se na velikim količinama sunca, koje je utjecalo i na našu redakciju, koja je uglavnom uživala na friškom zraku. Dva odgovora dobila su najviše glasova, svaki po 19,05%. Riječ je o onima "Ležanje i gledanje filmova" i "Hm .....". Prva kategorija je zasigurno jasna, dok se ova druga može protumačiti na različite načine. Ja znam koji je moj "Hm .....". Iza njih su dva odgovora također s podjednakim brojem glasova, "Pobijeći negdje" i "Jel' moram nesto voljet'?". Zasigurno je da kiša kod rijetkih slučajeva izaziva neke korisne aktivnosti u pravom smislu riječi, pa je tako samo jedna osoba odgovorila da voli "Trčanje". Ja nisam!
Nova anketa sastoji se od dva dijela. U prvome priliku za pljuvanje po muškom rodu dobili su svi oni koji to žele, a i oni koji to ne žele. Slijedeći tjedan takvu priliku dobiti će oni koji isto mogu napraviti lijepšem spolu. Naravno da sve grozne osobine groznih muškaraca nismo mogli nabrojati, pa smo stavili samo naše favorite, što vi putem vaših komentara možete ispraviti.
Za ovaj tjedan imamo i dvije najave. Riječ je o razmišljanju jedne djevojke koja za nesreću ili možda sreću ima dečka nogometnog fanatika i svojevrsnoj reportaži iz New Yorka, u kojoj ćete moći vidjeti i neke ekskluzivne sličice. Prva najava će svijetlost lupiginog dana ugledati u četvrtak, dok će druga istu stvar napraviti dan poslije, u petak. S nestrpljenjem isčekujemo.
Pohvala ovaj put nemama, ama baš nikakvih, jer da sam svijećom tražio kandidata ne bih ga mogao naći, pa čak ni samoga sebe za kojeg uvijek koristim smao lijepo birane riječi. Sve u svemu najgori tjedan i po kvaliteti i po onom drugom faktoru, kvantiteti.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

    26.04.2024.

    Marko Pogačar

    MUZIČKA MAPA MARKA POGAČARA: Novi Sad

  2. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  3. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije