Kuja Dona iz Križevaca optužena da je pojela susjedov mercedes

14.03.2002.
Kuja Dona iz Križevaca optužena da je pojela susjedov mercedes
Nakon što je otkrio oštećenja na dva puta spomenutom merčedesu rvackih tablica, a njemačke proizvodnje, vlasnik tri puta spomenutog merčedesa 220 ne zna se koje slovo, s inicijalima R. K., stalno nastanjen u selu Dedine, policiji je prijavio rečenu Donu, zajebatu i staru 12 godina, u vlasništvu autoprijevoznika V. M., te se beštija danas opravdano sumnjiči da je pojela jedan dio metalnog blatobrana...
Pazi ovo! Ponosni vlasnik merčedesa iz Križevaca optužio je susjedovu kuju Donu, zajebatu i staru 12 godina, da mu je, ni više ni manje, pojela dijelove gore spomenutog merčedesa 220 ne zna se koje slovo, njemačke proizvodnje i hrvatskih tablica.
Nakon što je otkrio oštećenja na dva puta spomenutom merčedesu rvackih tablica, a njemačke proizvodnje, vlasnik tri puta spomenutog merčedesa 220 ne zna se koje slovo, s inicijalima R. K., stalno nastanjen u selu Dedine, policiji je prijavio rečenu Donu, zajebatu i staru 12 godina, u vlaništvu autoprijevoznika V. M., te se beštija danas opravdano sumnjiči da je pojela jedan dio metalnog blatobrana.
Donin vlasnik odgovorno je ustvrdio da do sad nije primjetio da Dona ima apetit i skonost prema merčedesima i drugim motornim prometalima, kojima je, napominje kerov gazda, stalno okružena. Izvjesna sumnja stavljena je i zbog toga što nitko ne može odgonetnuti kako se 12 godina stara Dona uspjela otrgnuti s lanca, preskočiti dvije ograde do susjedovog dvorišta i ponovno se, nakon počinjenog zlodjela, vratiti i vezati na svome mjestu.   
Čika policija je obavila očevid, fotografirala oštećenog, do sad već pet puta spomenutog merčedesa, te iz više kuteva ovjekovječila i rečenu Donu.
Ako se slučaj ubrzo ne privede kraju možemo očekivati posjetu čuvene Skali i još čuvenijeg Maldera, koji su, napomenimo, američke proizvodnje. (Kako li se speluju njihova cijenjena imena?)

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  2. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

  3. SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

    02.04.2024.

    Bojan Tončić

    SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije