Kladioničarski rekord

14.03.2002.
Kladioničarski rekord
Ovaj vikend u engleskim će kladionicama biti uplaćeno oko 150 milijuna funti, od kojih će 12 otpasti na današnji nogometni susret između Argentine i Engleske. Ljubitelji klađenja, željni lake i brze zarade mogu se kladiti čak i na opciju da li će David Beckham na toj utakmici dobiti crveni karton ili neće.
Suma koja će se sutra naći u engleskim kladionicama mogla bi preći nevjerojatnu cifru od 12 milijuna funti (oko 137 milijuna kuna), koliko će se novca staviti na ishod današnje utakmice svjetskog nogometnog prvenstva između Argentine i Engleske. To će biti najveća uplaćena svota novca u povijesti engleskog kladioničarstva. Na kladionicama su Argentinci favoriti, ali se patriotski raspoloženi Englezi masovno klade na pobjedu svoje nacionalne vrste.
Osim uobičajenih mogućih oklada; na rezultat, poluvrijeme, broj golova, možete se kladiti i na neke neobične stvari. Jedna od takvih mogućnosti je oklada: da li će kapetan engleske reprezentacije, David Beckham biti isključen na toj utakmici.
Na prošlom svjetskom prvenstvu u Francuskoj, ova dva tima su se susrela u osmini finala, a kao bolji nakon izvođenja jedanaesteraca izašla je Argentina. Tada je upravo Beckham bio jedan od najvećih tragičara dobivši crveni karton u 47. minuti.
Ova utakmica samo je dio kladioničarskog vikenda iz snova u kojem će biti uplaćeno oko 150 milijuna funti, budući da se u ponudama osim utakmica svjetskog nogometnog prvenstva, nalaze i ponude za oklade na boks meč između Lennoxa Lewisa i Mikea Tysona, te na najstariju konjičku utrku na svijetu, Derby.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. BEZ IKAKVOG "ALI": Neka nam solidarno ostane novo normalno

  31.12.2020.

  Lana Bobić

  BEZ IKAKVOG "ALI": Neka nam solidarno ostane novo normalno

 2. DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Na korak do neizvjesne 2021. - što poslije korone?

  26.12.2020.

  Zdenko Duka

  DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Na korak do neizvjesne 2021. - što poslije korone?

 3. GORI NAM POD NOGAMA: Ne šuti i talasaj!

  30.11.2020.

  Lana Bobić

  GORI NAM POD NOGAMA: Ne šuti i talasaj!

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije