FRENKIE PODRŽAVA LUPIGU

„Lupiga nam je uvijek čuvala đale“

ritn by: Lupiga.Com | 08.01.2018.
FRENKIE PODRŽAVA LUPIGU: „Lupiga nam je uvijek čuvala đale“
„Bez zajebancije, Lupiga je uvijek bila podrška i uvijek čuvala đale ekipi FMJAM-a. I zato ovu priliku koristim da vas sve pozovem da podržite Lupigu i da podržite ovu akciju i da budete s nama, da spasimo i da omogućimo Lupigi još puno, puno godina angažmana i aktivnog rada“, poruka je video snimke podrške koja nam je stigla iz Tuzle ili, ako već hoćete, iz FMJAM države. Masovnoj podršci Lupige pridružio se i stari Lupigin znanac, Adnan Hamidović, poznati reper Frenkie, kojeg mediji vole počastiti nazivom „najbrži reper na Balkanu“. U svom videu Frenkie se prisjeća kako se još davno susreo s Lupigom, u davna vremena kada je ovaj portal uz medijski sadržaj još uvijek njegovao i formu foruma. Frenkie je u našoj kampanji ponudio i svoj perk - popularni reper onog tko Lupigu „pogura“ sa 100 dolara časti s dvije ulaznice za njegov koncert i plaća mu turu.

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

„Bez zajebancije, Lupiga je uvijek bila podrška i uvijek čuvala đale ekipi FMJAM-a. I zato ovu priliku koristim da vas sve pozovem da podržite Lupigu i da podržite ovu akciju i da budete s nama, da spasimo i da omogućimo Lupigi još puno, puno godina angažmana i aktivnog rada“, poruka je video snimke podrške koja nam je stigla iz Tuzle ili, ako već hoćete, iz FMJAM države

Masovnoj podršci Lupige pridružio se i stari Lupigin znanac, Adnan Hamidović, poznati reper Frenkie, kojeg mediji vole počastiti nazivom „najbrži reper na Balkanu“. U svom videu Frenkie se prisjeća kako se još davno susreo s Lupigom, u davna vremena kada je ovaj portal uz medijski sadržaj još uvijek njegovao i formu foruma. 

„Drugi forum koji sam možda ikad posjetio u svom životu i karijeri je bio Lupigin“, objašnjava Frenkie, koji svoje javljanje završava uzdignute šake s porukom – „Za Lupigu!“.

Iako je u Lupiginoj crowdfunding kampanji na Indiegogo platformi već odavno dosegnut prvi postavljeni cilj, kampanja i dalje traje, sve do 19. siječnja, do kad ćemo pokušati ostvariti i drugi cilj – ukupni iznos od 29.999 dolara.

Kao perk, odnosno nagrada Lupiginim podržavateljima, u našoj Indiegogo kampanji još uvijek se u ponudi nalazi i perk koji nam je poklonio Frenkie. Popularni reper onog tko Lupigu „pogura“ sa 100 dolara časti s dvije ulaznice za njegov koncert po vašem izboru. I to nije sve, Frenkie će vas, jer ste na ovaj način podržali Lupigu, na koncertu počastiti i cugom. Prava prilika za susret s velikim balkanskim reperom na njegovom radnom mjestu. 

U ponudi smo imali pet ovakvih perkova, a ostala su još samo dva. Izgleda da čekaju baš vas.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: Liposukcija ruševina?

  24.09.2020.

  Igor Mandić

  NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: Liposukcija ruševina?

 2. DRUGE OČI TATJANE GROMAČE: Rovinj je danas povampiren prostor koji žudi samo za novcem

  11.09.2020.

  Tatjana Gromača

  DRUGE OČI TATJANE GROMAČE: Rovinj je danas povampiren prostor koji žudi samo za novcem

 3. DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Tko nam to dolazi poslije Bandića

  05.09.2020.

  Zdenko Duka

  DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Tko nam to dolazi poslije Bandića

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije