Dobila je-pare!

14.03.2002.
Dobila je-pare!
Stara anketa koja vas je ispitala o tome što biste dali Janici za ove sve radosti koje vam je priuštila, je završena. Pobjednički odgovor bio je Trg obitelji Kostelić i Ulica Janice Kostelić. Malo tko je od nas mogao pretpostaviti da će Jana stvarno dobiti nešto, a to nešto je 600 000 kuna. Osim nje malo je profitirao i skijaški savez Hrvatske. Čini mi se da je to i bolje od svih ovih naših ponuđenih odgovora, jer iskreno ja bih više volio 600 000 kuna nego recimo neku Ulicu Ivora-Cara u Petruševcu ili negdje drugdje. Za novu anketu smo vam ponudili malo politike, po prvi puta na našoj stranici. Imate priliku podržati ili ne podržati hrvatsku Vladu, ili pak možete pokazati svoje nezanimanje za ovu ili bilo koju drugu Vladu!
Završila je još jedna anketa! Nismo mogli niti pretpostaviti, što će Janica stvarno dobiti, a danas je dobila od naše države ni manje ni više, nego 600 000 kuna. Stvarno dobra nagrada za stvarno veliko veselje koje nam je pružila ta naša sportašica. To je za svako osvojeno zlato po 160 000 kuna, a za onu jednu srebrnu medalju koja joj se omakla 120 000 kuna. Da ona ne bude jedina nagrađivana, potrudio se Hrvatski skijaški savez koji je dobio dvostruko manje novca od Jane, a to je 300 000 kuna. Nadamo se da će ih dobro upotrijebiti! Napomenimo još samo da će porez (371 000 kn) na tih 900 000 kunića, platiti Vlada.
Dakle Janica nije dobila Trg obitelji Kostelić, niti Ulicu Janice Kostelić, što bi joj većina naših čitatelja dala. Trg i ulica su ovaj put bili pobjednici naše ankete. Kada bi se ta dva ponuđena odgovora uzeli kao jedan, što bi bilo i logično, budući da se oboje svodi na davanje nečijeg imena nekom gradskom urbanom prostoru, taj jedan stvoreni odgovor bio bi daleko u prednosti. Ovako iza njih dišu im čak tri odgovora: Ništa ima medalje, Sljeme i Slovenca za dečka. Ne znam uopće kako bi joj netko dao Slovenca za dečka! Ostali odgovori su po broju glasova daleko ispod ovih pet navedenih odgovora. Recimo samo jedan bogataš bi joj poklonio zlatne skije i njega ujedno molimo da se javi u redakciju jer imamo jedan zadatak za njega.

Za novu anketu smo se odlučili budući da se naša Vlada uvlači u sve veće krize, a iz ove će se izgleda teško izvući. Tako smo odlučili ispitati naše sumnje (a sumnjamo da su čitatelji ove stranice dosegli nevjerojatnu razinu apolitičnosti), dajući vam novu anketu na glasanje. Pa kao i uvijek izvolite, glasajte i budite pozdravljeni.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  2. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

  3. SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

    02.04.2024.

    Bojan Tončić

    SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije