VIDEO - KAKO JE BARE OPET PODIGAO PRAŠINU

„U 21. stoljeću oni briju na raj i pakao, đavole i Boga“

ritn by: Lupiga.Com | 19.05.2019.
VIDEO - KAKO JE BARE OPET PODIGAO PRAŠINU: „U 21. stoljeću oni briju na raj i pakao, đavole i Boga“
Goran Bare ponovno je digao prašinu. Njegovo gostovanje u emisiji Aleksandra Stankovića „Nedjeljom u 2“ izazvalo je brojne reakcije, a najviše njih stiglo je na račun Baretove izjave kako je zavidan religioznim ljudima, onima koji vjeruju, jer on, s obzirom da je 21. stoljeće ne može vjerovati u takve priče. „To je srednjovjekovna priča, kao Crvenkapica, priča za malu djecu. Pročitao sam Bibliju, to je tako tupava knjiga“, zaključio je Bare i izazvao bijes onih kojima, kako reče, zavidi. Iako se ubrzo nakon izgovorenog ispričao, na društvenim mrežama su pogođeni vjernici Bareta, prema onoj da bližnjeg svoga treba ljubiti kao sebe samoga, zasuli drvljem i kamenjem, odnosno prijetnjama i ogavnim uvredama. Hrvatska televizija nedugo nakon završetka emitiranja, emisiju je „digla“ na YouTube, a snimku donosimo na ovom mjestu kako biste vidjeli zbog čega je sve Bare digao toliku prašinu.

Goran Bare ponovno je digao prašinu. Njegovo gostovanje u emisiji Aleksandra Stankovića „Nedjeljom u 2“ izazvalo je brojne reakcije, a najviše njih stiglo je na račun Baretove izjave kako je zavidan religioznim ljudima, onima koji vjeruju, jer on, s obzirom da je 21. stoljeće ne može vjerovati u takve priče. „To je srednjovjekovna priča, kao Crvenkapica, priča za malu djecu. Pročitao sam Bibliju, to je tako tupava knjiga“, zaključio je Bare i izazvao bijes onih kojima, kako reče, zavidi. Iako se ubrzo nakon izgovorenog ispričao, na društvenim mrežama su pogođeni vjernici Bareta, prema onoj da bližnjeg svoga treba ljubiti kao sebe samoga, zasuli drvljem i kamenjem, odnosno prijetnjama i ogavnim uvredama. 

Hrvatska televizija nedugo nakon završetka emitiranja, emisiju je „digla“ na YouTube, a snimku donosimo na ovom mjestu kako biste vidjeli zbog čega je sve Bare digao toliku prašinu.

U emisiji je otvoren veliki broj tema, o kojima je Bare, kako smo i navikli od njega, govorio bez ikakvog izmotavanja, sasvim iskreno i otvoreno. O suradnji s kontroverznim glazbenikom, Ivicom Čuljkom, poznatijim pod imenom Satan Panonski, Bare kaže kako su bili prijatelji, ali da mu je početkom rata, zbog predbacivanja okoline Baretu da nije dovoljno Hrvat i da je jugonostalgičar, Satan rekao da će ga pojesti mrak. Tim Satanovim riječima koje se mogu protumačiti i kao otvorena prijetnja njihova je suradnja okončana, zajedno s prijateljstvom. 

Zanimljivo je da na Stankovićevu molbu da prokomentira repera Vojka V. Bare nije znao o kome se radi pa je samo rekao „nisam ništa čuo od njega“ i poručio mu da samo roka. 

Već na samom početku Bare je rekao kako ne gleda televiziju, jer ga živcira i tjera ga da psuje i pljuje, pa zato ne gleda dnevnike, nego samo filmove na filmskim kanalima i ponekad neku utakmicu. Kaže da ga vesele žene, putovanja i more, a na Stankovićevo pitanje koristi li i danas droge, odgovorio je da uzima samo lijekove, konkretnije metadon koji se koristi u tretmanu liječenja ovisnika.

 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: screenshot/YouTube

 

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. TURISTI MEĐU NAMA: Hvala što plešete umjesto mene

  20.08.2019.

  Boba Đuderija

  TURISTI MEĐU NAMA: Hvala što plešete umjesto mene

 2. BURE BARUTA: Brega vs. Buba Corelli

  16.08.2019.

  Ahmed Burić

  BURE BARUTA: Brega vs. Buba Corelli

 3. SLUČAJ KGK: U boj u boj za NATO svoj!

  11.08.2019.

  Nataša Škaričić

  SLUČAJ KGK: U boj u boj za NATO svoj!

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije