DJECA TAJNO SNIMILA VJEROUČITELJA

Smetaju mu muslimani, podučava koga treba nabiti na kolac, a koga objesiti

ritn by: I.K. | 21.12.2017.
DJECA TAJNO SNIMILA VJEROUČITELJA: Smetaju mu muslimani, podučava koga treba nabiti na kolac, a koga objesiti
Internet portal Index.hr objavio je snimku predavanja vjeroučitelja iz zagrebačke škole Matija Gubec, Krešimira Bagarića, koju su za vrijeme nastave snimili učenici osmog razreda. Na snimci se čuje kako vjeroučitelj djeci govori da treba ubijati i glave nabijati na kolac. Vjeroučitelj nije zadovoljan stanjem "domoljubne budnosti i svijesti" u državi, a naročito je nezadovoljan presudom hercegbosanskoj šestorci u Haagu, zbog čega djeci hvali ratnog zločinca Ratka Mladića i govori kako je "đeneral bio u pravu". "Mi smo budale, trebali smo pustiti dva koridora. Jedan do Zagreba, a drugi do Rijeke. Pa kad im nabijaju glave na kolac onda da uđemo. Tako je trebalo biti finoj gospodi zagrebačkoj koja misli da Hrvatska završava u Karlovcu. Debili i kreteni. Kratkovidni", bjesni pred učenicima osmog razreda vjeroučitelj. Također, vjeroučitelj govori da se s muslimanima ne može živjeti, da je takav život pakao, te podučava djecu da bi trebalo "objesiti dva bivša predsjednika i jednu bivšu ministricu vanjskih poslova".

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku.

Internet portal Index.hr objavio je snimku predavanja vjeroučitelja iz zagrebačke škole Matija Gubec, Krešimira Bagarića, koju su za vrijeme nastave snimili učenici osmog razreda.

Na snimci se čuje kako vjeroučitelj djeci govori da treba ubijati i glave nabijati na kolac. Vjeroučitelj nije zadovoljan stanjem "domoljubne budnosti i svijesti" u državi, a naročito je nezadovoljan presudom hercegbosanskoj šestorci u Haagu, zbog čega djeci hvali ratnog zločinca Ratka Mladića i govori kako je "đeneral bio u pravu".

"Mi smo budale, trebali smo pustiti dva koridora. Jedan do Zagreba, a drugi do Rijeke. Pa kad im nabijaju glave na kolac onda da uđemo. Tako je trebalo biti finoj gospodi zagrebačkoj koja misli da Hrvatska završava u Karlovcu. Debili i kreteni. Kratkovidni", bjesni pred učenicima osmog razreda vjeroučitelj.

Također, vjeroučitelj govori da se s muslimanima ne može živjeti, da je takav život pakao, te podučava djecu da bi trebalo "objesiti dva bivša predsjednika i jednu bivšu ministricu vanjskih poslova". Poslije toga kaže da Stipu Mesića i Vesnu Pusić treba "ubiti metkom u glavu, po kratkom postupku, i baciti ih u septičku jamu". Cijelu snimku možete poslušati ovdje.

Pri kraju snimka profesor govori protiv gay osoba te izražava bojazan da bi ga netko mogao snimiti, jer, kako kaže, "svako ima svog Mesića". Na sreću, vjeroučitelj je zaista snimljen i ako u ovoj zemlji još uvijek ima zdravog razuma neće dugo ostati na svom radnom mjestu.

Cijeli tekst novinara Vojislava Mazzocca možete pogledati na portalu Index.hr. 

Lupiga.Com

Naslovna fotografija: Facebook

 

*** Lupiga je u crowdfunding kampanji. Možete joj pomoći i uplatom izravno na žiro-račun, putem opće uplatnice ili internetskog bankarstva. Podatke možete pronaći na ovom linku. Možete koristiti i QR kôd. Cijenimo svaku podršku.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

 1. NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: Liposukcija ruševina?

  24.09.2020.

  Igor Mandić

  NON SERVIAM IGORA MANDIĆA: Liposukcija ruševina?

 2. DRUGE OČI TATJANE GROMAČE: Rovinj je danas povampiren prostor koji žudi samo za novcem

  11.09.2020.

  Tatjana Gromača

  DRUGE OČI TATJANE GROMAČE: Rovinj je danas povampiren prostor koji žudi samo za novcem

 3. DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Tko nam to dolazi poslije Bandića

  05.09.2020.

  Zdenko Duka

  DRUGO MIŠLJENJE ZDENKA DUKE: Tko nam to dolazi poslije Bandića

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

 1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
 2. Yugo - urbana legenda
 3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
 4. Japanske čestitke i razglednice
 5. Russellov čajnik

Recepti

 1. Domaći sok od bazge
 2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
 3. Drugačija svinjska jetrica
 4. Bosanska pogača
 5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije