Što je novoga?

14.03.2002.
Što je novoga?
Dolazi još jedan novi radni ponedjeljak, a s njim i naša nova anketa. Ovaj put se u potpuno apokaliptičnoj krizi odlučujemo na anketi koja se zasniva samo na materijalnoj osnovi. Dosta je onih šta biste kad biste, sad malo o tome koliko ste.
U staroj anketi je u gusto pobijedio naš politički kandidat u seksualnoj aferi-Pivić Pošalić.
Ovu priliku koristimo i kako bi se zahvalili našoj suradnici Viktoriji na zbilja dobroj suradnji.
Pivić Pošalić je dakle pobijedio u našoj anketi s pitanjem:"Kojeg bi ste od ovih političara voljeli vidjeti u seksualnoj aferi?". U samom pitanju se omakla jedna greškica, koju izgleda nitko nije primjetio (ili nam barem nitko nije za nju rekao). Naime u pitanju smo naveli samo muški rod (političari), zaboravivši naglasiti i političarke. Isprika!
Odmah iza Pivića Pošalića vašim glasovima našao se Dražen Uzbudiša, koji je inače bio naš veliki favorit,a vama se izgleda zamjerio ovih dana. Samo da se ne buni kako on nije mogao glasati! Njihov veliki konkurent je bila Inga, koja je čak u par navrata preuzimala vodstvo. Svidjeo vam se i naš Ivo the Plain Kanader, dok su svi ostali polučili podjednake rezultate. Moram naglasiti kako je Dorica Pikolić najnepoželjnija u seksualnim aferama.

Došla je nova anketa. Sve nas je uhvatila neka, najblaže rečeno, kronična besparica, pa bismo htjeli utvrditi kako vi stojite s mnogima najvažnijom stvari na svijetu. No ne bojte se nećemo izračunati neku sindikalnu ili obiteljsku košaricu.
Molimo one koji će kliknuti na odgovore "Više od 100" i "Imam para k'o kenje", da se jave našem uredništvu na adresu urednistvo@lupiga.com, radi nekog malog dogovora i sličnih stvari.
Već smo pohvalili Viktoriju. Ukoliko netko ne zna, razlog je to što nas ta vrijedna djevojka obasipa (hm, da li je to prava riječ?) nevjerojatnim brojem enciklopedija. Upravo njoj možemo zahvaliti to što smo ovih dana bili u mogućnosti saznati neke vrlo zanimljive stvari. Viktorija, još jednom hvala! Da ne zaboravimo i Don Barigna, koji nas je također počastio s enciklopedijom, ali je napravio i korak dalje te napisao novicu.

Anketa

Varga je otkazao tulum jer je shvatio da:

Kolumne

  1. UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

    19.04.2024.

    Srđan Puhalo

    UKLANJANJE OPASNOSTI: Zašto šapićima smetaju Tito i Jugoslavija

  2. POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

    09.04.2024.

    Lana Bobić

    POSLANICA LANE BOBIĆ: Otkud ovo kolektivno iščuđavanje seksualnom nasilju?

  3. SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

    02.04.2024.

    Bojan Tončić

    SLUČAJ GRUHONJIĆ: Aleksandar Vučić – Voltaire sa kamom

Lupiga predstavlja: Priče iz zagrebnog života

E-ciklopedija

  1. Povijesni put Hitlerove 'klonje'
  2. Yugo - urbana legenda
  3. Freedom Theatre (Teatar slobode)
  4. Japanske čestitke i razglednice
  5. Russellov čajnik

Recepti

  1. Domaći sok od bazge
  2. Burek (bosanski) za 1 odraslu osobu
  3. Drugačija svinjska jetrica
  4. Bosanska pogača
  5. Piletina u košuljici od sezama
Projekt se provodi uz pomoć:
Ministarstvo kulture Republike Hrvatske Agencija za elektroničke medije Grad Zagreb
Medijski partneri: Balkan Insight - Balkanska tranziciona pravda CINS - Centar za istraživačko novinarstvo Nezavisnog udruženja novinara Srbije